Teszteljek clearblue digitalissal 11 DPO-n, van ertelme?
Sziasztok!
2-3 nap mulva jon meg a mensim, ez a 11. Dpo.
Elhasznaltam ma reggel egy olcso tesztet, amin nagyon-nagyon halvanyan megjelent a masodik vonal idoben. Keszitettem fotot, de igy kepen alig latszik, eloben erosebb valamivel.
Tudom, hogy meg koran van es jobb lenne varni, de sajnos ma elutazom ket hetre es a ferjem igy lemarad a tesztelesrol, ha varok. (Legalabb annyira izgatott miatta, mint en.)
Eszembe jutott, hogy delelott veszek clearblue-t, azt, amelyik egyertelmuen kijelzi az eredmenyt.
Szerintetek van ertelme, vagy csak penzkidobas lenne? Eleg erzekeny az ahhoz, hogy ilyen koran teszteljek?
Itt van a kep a masik tesztrol, de tenyleg nem sok minden latszik a tesztvonalbol igy.
Koszonom a valaszokat elore is!
Koszonom az ujabb valaszokat.
Nem talaltam meg a papircsikos tesztet, ugyhogy megis bementem a patikaba. Nem volt digitalis clearblue, csak sima, azon kivul meg csak egy masik marka, amit nem ismerek, igy csak megvettem a sima clearblue-t.
Halvanyan ugyan, de ez is pozitiv lett most delutan, biztos jobb lett volna megvarni a holnap reggelt. Legalabbis a tajekoztato szerint a nemvart elott tobb nappal reggeli vizeletbol kell tesztelni.
Csak maradjon is igy. :)
Itt van foto errol a tesztrol.
Sziasztok!
Koszonom meg egyszer a valaszokat. Ugy nez ki, hogy a halvany is tenyleg pozitiv volt.
Ma van a 14. Dpo es most ismeteltem meg a tesztet szombat ota. Ilyen lett:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!