Rossz 1:2 arányú kombinált teszt után azt mondták az orvosok hogy nincs értelme a drága Prena vagy bármely vérvétel tesztnek csak a magzatvíz vételnek. Mi a véleményetek?
Hol tartasz, hanyadik hét?
Az a baj megcsináltatod a drágát és ha, véletlen baj van, csináltathatod a szurit és ez mind idő. Jó esetben legyen 2 hét, hogy mind 2 meglegyen de inkább 3, és ha megszakítás lesz, 16.héttől szülés van nem abortusz.
Én 10.héten csináltattam a drága tesztet, majdnem 2 hét az eredmény, sajnos rossz. A hasbaszuri gyorsan meg volt, hét elején vették, péntekre sajnos igazolta, azért ment ilyen gyorsan, mert a downt keresték egyből. Hétfőn 14.hétben meg is volt a műtét.
Uh n nekem csak az áramlásnál volt eltérés, a többi tökéletes volt.
Tudtommal a terhesség megszakításához mindenképp kell a magzatvízminta vétel. Tehát pozizív prena eredménnyel sem tudod elkerülni.
Mivel valamennyi max 1% vetélési kockázattal jár a mintavétel, azt mérlegelném, hogy ha esetleg egészséges a baba de emiatt elvetélek vele, az baj.
Viszont 1:2-es kockázat áll az 1:100 ellenében és minden het növeli a kötődést és a traumát, szóval én egyedül akkor csinàltatnék prenát, ha úgy döntenék, hogy betegen is megtartom a babát (de nem döntenék).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!