Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8 hetes terhesen elhagyott a...

8 hetes terhesen elhagyott a párom. Fogalmam sincs hogyan tovább?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, a párommal 3 éve voltunk együtt.

Egy ideje együtt laktunk már a családjánál.

Becsúszott a baba.

2 hete derült ki, mikor már jó ideje késett a menzeszem, és felkerestem a nőgyógyászomat.

Ahogy az anyósom megtudta, hogy nem szeretném elvetetni a kicsit ordíbálni kezdett velem, majd kidobott és elköltöztem.

Tegnap a párom közölte velem ha marad a gyerek ő nem szeretné ezt a kapcsolatot tovább folytatni.

Nem tudom mit tehetnék, nem fogom elvetetni a gyermekemet, van egy olyan anyagi hátterem amibe nyugodt szívvel szülhetek egy gyereket.

Nagyon szeretem a páromat de a gyerekem fontosabb. Mégis összetörtem, és órákig képes vagyok zokogni.

Mit tehetnék? Valakinek van esetleg hasonló tapasztalata? Előre is köszönöm.

2021. aug. 24. 19:41
1 2 3 4 5
 41/42 anonim válasza:
18 évesen nem lehet biztos a háttér, de már ugyis késő, nehéz a herce hurca és időpontra van minden vizsgálat abortusz előtt stb.....
2021. nov. 4. 18:56
 42/42 anonim ***** válasza:

Újra idézném a #30-as válaszolót:

"Ha saját lakásod van, pontosan miért kellett a pasi családjánál lakni?"

Persze már nem jön válasz, hiszen kitiltották az oldalról a sok kamuzás miatt (nem lehet neki privátot írni).

Szerintem az összes 18-20 éves terhes lányos kamu kérdést ez a szerencsétlen írta ki.

2022. okt. 11. 17:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!