8 hetes terhesen elhagyott a párom. Fogalmam sincs hogyan tovább?
18 éves vagyok, a párommal 3 éve voltunk együtt.
Egy ideje együtt laktunk már a családjánál.
Becsúszott a baba.
2 hete derült ki, mikor már jó ideje késett a menzeszem, és felkerestem a nőgyógyászomat.
Ahogy az anyósom megtudta, hogy nem szeretném elvetetni a kicsit ordíbálni kezdett velem, majd kidobott és elköltöztem.
Tegnap a párom közölte velem ha marad a gyerek ő nem szeretné ezt a kapcsolatot tovább folytatni.
Nem tudom mit tehetnék, nem fogom elvetetni a gyermekemet, van egy olyan anyagi hátterem amibe nyugodt szívvel szülhetek egy gyereket.
Nagyon szeretem a páromat de a gyerekem fontosabb. Mégis összetörtem, és órákig képes vagyok zokogni.
Mit tehetnék? Valakinek van esetleg hasonló tapasztalata? Előre is köszönöm.
Ez az én véleményem.
Ha most nem akarja a babát, és el veteted miatta, akkor később sem akar majd.
Ha meg tartod és hala istennek nem fog semmiben hiányt szenvedni hidd el hogy lesz aki ep fogad téged és a picit.
Én 3 gyerek után váltam el, hosszu szemvedés után, és lám 1 év után rám talált az igazi, fiatalabb nálam, már 1 éve eggyütt vagyunk, házat vettünk. Szereti a gyerekeimet, és már a közös babán dolgozunk. Szoval hidd el a te életed is jóra fordul, a pici meg be tölti az űrt. Nincs nagyobb áldás és boldogság mint egy gyermek.
Vetesd el. Te is gyerek vagy még.
Etetni se tudnád
Hidd el ő jobbam fohja bánni, amikor meg szülöd és látja a gyönyörű gyermeket akit el dobott...
Ne csüggedj hisz anya leszel, nincs nála erősebb a világon!! Gondolj magadra és a picire és kitartást, boldog baba várást kivanok 🤗
Üdvözlettel #4es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!