Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Subchorialis haematona 8...

Subchorialis haematona 8 hetes terhesen?

Figyelt kérdés
Ma voltam orvosnál, 8 hetes terhes vagyok, a baba 17,5mm. Azt írta az orvos a lapomra, hogy petezsák mellett egy 17x6x10 mm-es subchorialis haemstoma van. Irt fel 3x1 utrogestant, 3x2 rutascorbint es magnéziumot. Eléggé el vagyok keseredve és félek a vetéléstől. Legközelebb azt mondta majd a 12 hetes uh-ra menjek a kórházba (augusztus 26) illetve szeptember 21.-én menjek hozzá. Addig pedig ha görcsölök és vérzek akkor azonnal kórház. Másnak is volt esetleg így? Mi lett a vége? :(
2021. júl. 29. 20:36
 1/7 anonim ***** válasza:
72%
Mindkét terhessegemnel volt, felszivodott. Nagyon sok terhessegnel van szerintem…bár ez biztos nem nyugtat meg…én is aggódtam, de nem lett baj….
2021. júl. 29. 20:47
 2/7 anonim ***** válasza:
72%

Nekem is volt heamatomam a baba mellett. 6 hetesen vereztem. 4 het alatt szivodott fel. Most 35 hetes vagyok es minden rendben.

Pihenj amennyit csak tudsz, minden rendben lesz 😊

2021. júl. 29. 20:49
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kicsit megnyugtattatok! Nálam igazából semmi jele nem volt.. 2 napig volt nagyon enyhe barnázásom és igazából ennyi.. próbálom tartani a pihenést, csak hát van egy 14 hónapos örök mozgó csodám már, így nem tudom hogy fog sikerülni.
2021. júl. 29. 20:53
 4/7 A kérdező kommentje:
Annyi kérdésem még lenne hogy a gyógyszerekből kb 10 napi adagot kaptam. Ez elég a kezeléshez vagy utána kell még kérjek?
2021. júl. 29. 20:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok…nekem sem volt tünet, uh-n mondtak…én gyogyszert se kaptam
2021. júl. 29. 21:20
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem rutascorbint es magneziumot kellett szednem. A rutascorbinbol 3x2 szemet. Ha elfogyott vettem a patikaban. Nekem azt mondta a doki, hogy szedjem amig fel nem szivodik a veromleny. Nekem lattak UH-n is.

Masodik voltam.

2021. júl. 30. 10:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem is volt 6 hetesen, a 9. heti UH-n már nem látták, felszívódott. Én véreztem, amikor ürült 1 nap, majd 2-3 na barnázás. Sajnos van esély ilyenkor a vetélésre, de sokkal több az olyan eset, amikor eltűnik. Szedni kell, amit felírtak, sokat pihenni.
2021. júl. 30. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!