Nemrég tudtam meg hogy párom teherbe esett(8 hetes) rendszeresen fogyasztottam alkoholt.. (napi 5-6-7 sör hétvégén néha több..) kérdés :lehet e baja a magzatnak eztal? Igazándiból most terveztük vna a projektet ezért mertem mindig sörözni
Figyelt kérdés
2021. márc. 16. 15:19
1/11 anonim válasza:
Lehet, de hát amúgy sem lett volna egy nagy sikersztori a dolog valószínűleg.
2/11 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted?
2021. márc. 16. 15:40
3/11 anonim válasza:
Az, hogy te iszol alkoholt nincs kihatással a magzatra. Nem az t mondom, hogy legyél alkoholista, de azért pár sör nyugodtan lecsúszhat néha. A feleségednek kell jobban odafigyelni ezekre (pia, cigi stb).
4/11 A kérdező kommentje:
Én is így olvastam több helyen h. Nincs ki hatással a magzat egészségére. Utána nyilván anyukán múlik.. (amitől nyilván cseppet sem tartok.. :😊)
2021. márc. 16. 15:45
5/11 anonim válasza:
Bocsi, de most ti hány évesek vagytok?
6/11 anonim válasza:
Cigi,pia max a spermaid mennyisegere,azok eletkepessegere van hatassal. Ergo nehezebben,vagy durva esetben termeszetesen sehogy nem tudtal volna gyermeket nemzeni,mert nem jutnanak el a celig a "selejtes" spermiumok. De ha mar sikerult,az azt jelenti,volt eletkepes spermiumod is,ugyhogy innentol ugyanugy induktok,mint barki mas.
8/11 A kérdező kommentje:
Hatos!köszönöm a választ!!
Hetes! De igen persze h. Pasi! 😀😀
2021. márc. 21. 11:07
9/11 anonim válasza:
Azon kívül, hogy egy alkoholista az apja, más baja nem lesz...
10/11 A kérdező kommentje:
Akkor fasza
2021. márc. 21. 13:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!