8 hetes terhesen tiszta pattanás lettem. Volt ezzel így más is?? Elmúlhat ez vagy számítsak rá a 40. hétig?
Sajnos a terhességben kb minden kiszámíthatatlan, lehet hogy holnaputánra elmúlik, lehet hogy szülésig így lesz.
Én amúgy sós vízzel mosom az arcom, ez nagyjából rendbe tette nekem.
Kb ugyan ez. Az első hetekben tök szép lett a bőröm. Azt úgy a 7-8.het óta brutál. Masodik kamasz koromat élem. Bar az sem volt ilyen durva. Emellett a hajam is 3 naponta moshatom, mert zsíros mimt az állat. Pedig sosem volt ez elött.
11+3.
Fiammal nem volt ilyen, ott pont az ellenkezője.
Nem mondom, hogy örülök, hogy más is szenved de megnyugtatott kicsit. Nekem is a hajam is tiszta gáz, mint kamaszként az is.
Egyébként nektek a hasatok meddig fájt vagy görcsölt? Kéne éreznem, a méh növekedést vagy valamit? 6-7. héten naponta ittam a magnéziumot, mert enyhén húzodott, fájdogált, de most a 9. hét elejére az is teljesen megszűnt. Remélem azért nő. :D
Kérdező, örülj neki.
Nekem a mai napig durván mindjárt megjön érzésem van. Kb 3 napja menni alig tudtam, úgy fájt a derekam, szeméremcsontom. A hüvelyem úgy belenyilal, a könnyem kifolyik sokszor. Napi magnézium adag 3x-osát iszom, így jó.
Fiammal semmit nem éreztem sosem. Mármint ilyeneket. Most megkapom rendesen :D
Hétfőn megyek a 12hetesre, ez nyugtat. Hogy ujra láthatom :)
Egyébként fiammal a 24.héten volt ekkora hasam, mint most. Jó hogy még hideg van, sok ruha kell, mert még kb senki nem tudja. Pólóban nem takargatnám így.
Ugyanúgy pattanással küzdök, nekem a soducrem javított rajta valamennyit.
10+4 napos vagyok☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!