Ma megyek bőrgyógyászhoz a pattanásos, ronda arcbőröm miatt. Mire számítsak?
Figyelt kérdés
Miket fog kérdezni, mit fog javasolni? Kicsit cikinek érzem hogy nekem 20 évesen ilyen ronda a bőröm.2015. júl. 8. 07:55
1/5 anonim válasza:
Gondolom, gyógyszert ad. Azt sem tudjuk, fiú vagy-e, vagy lány. Elküldhet hormonvizsgálatra, kérdezhet a ciklusodról, ha lány vagy. Bizonyos gyógyszerek mellé kötelező fogamzásgátlót is adni, mert ha teherbe esel, komoly magzati károsodást okozhat stb.
A tiédnél cikisebb bajokkal mennek oda egyébként a legtöbben. Szemölcsökkel, fertőzésekkel stb.
2/5 anonim válasza:
Az első válaszát még kiegészíteném azzal, hogy lehet, hogy azt is megkérdezi, hogy miket eszel, mivel sok kaját nem tolerál a szervezet és így hívja fel a figyelmet, hogy jó lenne ha abbahagynád az evését, hogy ilyen pattanásokat okoz. A folyadék hiány is okozhat sok pattanást.
De ez lehet, hogy szimplán csak hormonális zavar. Majd ott kiderül.
3/5 anonim válasza:
Ha körzeti bőrgyógyász, akkor lehet rád sem néz csak elmondod miért mentél és írja az első kencét ami eszébe jut...aki normális vizsgálatot akar annak magán bőrdokihoz kell mennie.
4/5 A kérdező kommentje:
Körzetihez mentem, elég fura volt az orvos. Miközben beszélt, rám se nézett, a monitort bámulta, kérdezte hogy szedek-e gyógyszert, allergiás vagyok-e valamire, aztán felírt egy kenőcsöt. Nem is mondta, hogyha esetleg nem javul a helyzet, menjek vissza, vagy valami...
2015. júl. 12. 10:57
5/5 anonim válasza:
Ha nem használ, menj el egy normális orvoshoz. Sajnos a bőrgyógyászból, szemészből, nőgyógyászból, fogorvosból meg egy csomó mindenből csak a maszekban lehet megbízni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!