Zsíros, pattanásos a bőröm. Várjak míg magától elmúlik vagy elmenjek bőrgyógyászhoz?
Már vagy 3 éve ilyen az arcom szóval eléggé zavar. Használtam már mindenféle szert nem igazán vált be. Viszont eddig azért nem mentem el bőrgyógyászhoz mert azt hallottam hogy olyan gyógyszert ír fel aminek vannak mellékhatásai. Bár már nem tudom mit tegyek. Szerintetek?
16/L
Ebben a korban ez normális, a hormonok miatt mivel javában benne vagy a kamaszkorban. Ha már 18-20 évv felett lennél akkor már érdemes lenne elmenni vele orvoshoz.
Barátnőmnek is ez volt a baja, kapott rá gyógyszert ami hazavágta a hormonháztartását és elég pocsékul nézett ki, mert voltak ám mellékhatásai, plusz egy másik gyógyszert is kellett szednie amit pszichés betegeknek írnak fel, mivel ilyen jellegű mellékhatásai is voltak. Szerencsére ez csak átmeneti volt tavaly decemberben hagyhatta abba, és február közepére ürült ki teljesen belőle, és akkor szépen lassan helyrejött és gyönyörű szép lett a bőre.
Kozmetikumokat nem használhatott, csak is kizárólag testápoló krémet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!