Mire számítsak, ha abbahagyom a fogamzásgátló szedését? Valóban kisebb lesz a mellem, a bőröm pedig nagyon pattanásos?
Én is 3 fajtát szedtem, szintén gombásodtam mindegyiktől, a nőgyógyász hajtogatta, hogy szedjem csak, az kell nekem, arra célozgatott, hogy én meg a párom megcsaljuk egymást.
Fogamzásgátló előtt nagyon csúnya volt a bőröm, az arcomon, a hátamon, a mellkasomon, a nyakamon, mindenhol nagy, gyulladt pattanások voltak, a fogamzásgátló majdnem teljesen eltűntette őket, néha jött ki 1-1 az arcomon. Abbahagytam a gyógyszert, most megint tele vagyok. A nőgyógyász szerint hormonális eredetű a bajom, eredetileg ezért kezdtem fogamzásgátlót szedni, az endokrinológus szerint nincs nekem semmi hormonális bajom, szedjek fogamzásgátlót... Sajnos maradt a bőrgyógyász által írt antibiotikum.
Én is azt hittem egyedül engem szivatott meg ennyire az élet, mert nem vagyok már tini, de csak nem múlnak a pattanások.
Ha te is többet szedtél, szerintem mindegyiktől bajod lesz, hiába cseréled le, ezért is nem akartam én sem negyedik fajtát. Miután leváltottuk a második gyógyszert új partnerem lett, vele miután először lefeküdtünk fertőzésem lett egyből, na ott lett elegem végleg. Mióta nem szedem, semmi bajom nőgyógyászatilag meg a gyógyszer előtt se volt soha. Csak ugye azok a rohadt pattanások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!