Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8 hetes terhesen elhagyott a...

8 hetes terhesen elhagyott a párom. Fogalmam sincs hogyan tovább?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, a párommal 3 éve voltunk együtt.

Egy ideje együtt laktunk már a családjánál.

Becsúszott a baba.

2 hete derült ki, mikor már jó ideje késett a menzeszem, és felkerestem a nőgyógyászomat.

Ahogy az anyósom megtudta, hogy nem szeretném elvetetni a kicsit ordíbálni kezdett velem, majd kidobott és elköltöztem.

Tegnap a párom közölte velem ha marad a gyerek ő nem szeretné ezt a kapcsolatot tovább folytatni.

Nem tudom mit tehetnék, nem fogom elvetetni a gyermekemet, van egy olyan anyagi hátterem amibe nyugodt szívvel szülhetek egy gyereket.

Nagyon szeretem a páromat de a gyerekem fontosabb. Mégis összetörtem, és órákig képes vagyok zokogni.

Mit tehetnék? Valakinek van esetleg hasonló tapasztalata? Előre is köszönöm.

2021. aug. 24. 19:41
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
57%
Nem 200 ezer forintból fogtok ketten megélni, ezt vágod?
2021. aug. 25. 06:07
 22/42 anonim ***** válasza:
79%

"Hidd el ő jobbam fohja bánni, amikor meg szülöd és látja a gyönyörű gyermeket akit el dobott..."

Faxt. Marhára nem fogja érdekelni a gyerek. Mindent megtesz majd, hogy tartásdíjat se fizessen. Tok jó lesz a gyereknek úgy felnőni, hogy nulla kapcsolata van az apjával.

Kérdező!

Anyagilag iszonyat nehéz, hacsak nem valami kiemelkedően magas jövedelemmel rendelkezel, de az is eltörpül amellett, hogy lelkileg milyen teher. Nem addig, amíg kicsi a gyerek, hanem amikor majd nagyobb lesz és éled áll a kérdéssel, hoyg nekem miért nincs apukám.

2021. aug. 25. 07:16
 23/42 A kérdező kommentje:

#21-es 200 ezerbol fogunk megelni ez igy van.

De nem is csak 200 ezrem lesz a gyerekre ettol te ne felj szerintem 😅

2021. aug. 25. 09:31
 24/42 anonim ***** válasza:
61%
Buta szegény mint a tök
2021. aug. 25. 10:21
 25/42 anonim ***** válasza:
72%

A pasit és családját mindenképpen hajítsd ki, akár marad a gyerek, akár nem.

Ha tényleg olyan háttered van, akkor megfontolandó, hogy megtartsd, ha ennyire szeretnéd... de azért gondold végig több szempontból, és nem csak a következő 2-3 évet.

2021. aug. 25. 21:51
 26/42 anonim ***** válasza:
86%

"....van egy olyan anyagi hátterem amibe nyugodt szívvel szülhetek egy gyereket."

18 évesen?

2021. aug. 26. 06:08
 27/42 anonim ***** válasza:
100%
26os,én is ezen filoztam... Itt henceg hogy több mint 200.000 jutna a gyerekre, ezek szerint 18 évesen minimum netto 500at keres? Mert ugye még alberlet, rezsi, saját kiadasok, mint ruhazkodas, fodrasz, stb.. Szerintem vagy oltári nagy troll a kérdező vagy apuci pénzével henceg mert hogy 18 évesen max az utcán keresne ennyit az fix
2021. aug. 26. 09:49
 28/42 A kérdező kommentje:

#27:es

1. Nem alberletben hanem sajat lakasban elek, igy a rezsin kivul mast nem fizetek.(Nem, nem en vettem hanem orokoltem mielott barki kerdezne)

2. Fodraszhoz, kozmetikushoz, anyamkinjahoz nem jarok.

3. A munkamat tudom folytatni terhesen is, hiszen otthonrol dolgozom,( nem, nem prostitualtkent,joindulatu hozzaszolok ) egy cegnel.

Ha valakit erdekel privatban kifejtem.

4. Esti gimnaziumba jarok, amibol 1 evem van hatra. (ez heti 2 nap delutan)

5. Ha a szuleim tamogatnanak ahhoz vegkepp semmi kozotok nem lenne, de errol itt most nincs szo.

2021. aug. 27. 16:16
 29/42 1Léna ***** válasza:
67%

Szomorú hogy a gyermeked apja nem vállalja a gyermekét. A szülei, pedig a saját unokájuk felett törnek pálcát. Furcsa értékrendjük van.

Minden tiszteletem a tied, hogy ennek ellenére nem futamodsz meg. Jó, hogy az életet választod magad és a babád számára is. Mert lehet, hogy nem fogtok fényűző életet èlni, de szereteben igen.

Talpraesett erős lány vagy. Kívánom, hogy legyen egy olyan társad aki teljes valódban tud tisztelni és szeretni.

2021. aug. 29. 15:02
 30/42 anonim ***** válasza:
69%

"Nem alberletben hanem sajat lakasban elek,..." Értem. Akkor esetlwbb valaszt adnál a nyitó kérdésed ezen mondatával kapcsolatban: "Egy ideje együtt laktunk már a családjánál."

Ha saját lakásod van, pontosan miért kellett a pasi családjánál lakni?

2021. aug. 29. 15:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!