Holnap leszek 8 hetes terhes. A terhességi tüneteim szinte teljesen megszűntek és a testhőm is lejjebb ment Ez bajt jelent?
Hétfőn voltam dokinál. Ott mindent rendben találtak. Megfelelő volt a mérete, pontosan a korának. Erős szívhang is volt
Már az uh előtt egy két nappal elmúlt a hányingerem és a gyomor égésem
Mostanra a mellem is alig fáj. Ami megmaradt az a mindjárt megjön érzés, de az sem mindig
A testhőm is lejjebb ment 37ről vagy fél fokkal. Igaz én ezt napközben szoktam nézni
Kissé aggódom. De hétfőn volt uh ahol minden rendben volt. Dokim szabadságra ment
Nem, örülj neki, hogy nem hányod ki a beled is vagy szenvedsz egész nap a gyomorsavtól. A tünetek megszűnése vagy esetleg hiánya nem jelent SEMMIT.
Amíg nem vérzel és nincsenek erős görcseid, ne aggódj mindenen... mert hosszú lesz ez a terhesség. Hát még ha megszületik.
Én is így voltam a 8.hét végén.. Minden tünetem megszűnt, olyan volt, mintha egyáltalán nem is lettem volna terhes. Elmentem dokihoz soron kívül, nem volt semmi gond.🙂
Most vagyok a 24 hetes az ikrekkel.
Nem azért múltak el a tüneteid utolsó. Amúgy is elmúlt volna. Sokaknak a műtét után is megmarad mert nem egy csapásra tűnik el a vérből a hcg ami okozza.
Te meg ne riogasd feleslegesen…
Juj, te még okosabb vagy 🤦🏻♀️
Akinek nem halt el az embrió de elmúlt, miért múlt el? Akinek ki se alakul, de végigviszi a terhességet és egészséges gyereke születik az miért van?
Nálam is volt ilyen az elején, minden tünetem megszűnt 3 napig, mondtam is a dokimnak. Ő azt mondta, hogy előfordul ilyesmi, de nem örülünk neki. Nyilván azért mondta, mert a tapasztalat az, hogy bajt is jelenthet.
Nálam 3 nap múlva visszatért a hányinger...életemben sosem örültem ennyire hányásnak, mint akkor. 😁😆 Ezután marad az émelygés, hányás egészen a 12. hétig.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!