Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Holnap leszek 8 hetes terhes....

Holnap leszek 8 hetes terhes. A terhességi tüneteim szinte teljesen megszűntek és a testhőm is lejjebb ment Ez bajt jelent?

Figyelt kérdés

Hétfőn voltam dokinál. Ott mindent rendben találtak. Megfelelő volt a mérete, pontosan a korának. Erős szívhang is volt

Már az uh előtt egy két nappal elmúlt a hányingerem és a gyomor égésem

Mostanra a mellem is alig fáj. Ami megmaradt az a mindjárt megjön érzés, de az sem mindig

A testhőm is lejjebb ment 37ről vagy fél fokkal. Igaz én ezt napközben szoktam nézni

Kissé aggódom. De hétfőn volt uh ahol minden rendben volt. Dokim szabadságra ment

2021. aug. 12. 08:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
78%
Ezzel is engem igazol a 10-es válaszoló, hogy a doki mondja hogy nem örülünk neki, és igen bajt is jelenthet :) 5-ös válaszoló voltam :D
2021. aug. 12. 11:46
 12/13 anonim ***** válasza:
58%
Hát nekem alig volt hányingerem, egyszer hánytam összesen és a testhőmet sem mértem. Ami biztos, hogy jól érzed magad, akkor ne stresszelj. Ha baj van, észre fogod venni, dokihoz is eljársz rendszeresen, szóval nyugi.
2021. aug. 12. 13:21
 13/13 Trivapetrovicsnora ***** válasza:
Szia, én a helyedben azért megnézetném az orvossal, nekem is megszűntek a terhes tüneteim és lett egy missed ab-om 6 hetesen.. inkább menj többször a semmiért, mint egyszer nem mész és baj lesz.
2021. aug. 31. 15:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!