Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8 hetes terhesen elhagyott a...

8 hetes terhesen elhagyott a párom. Fogalmam sincs hogyan tovább?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, a párommal 3 éve voltunk együtt.

Egy ideje együtt laktunk már a családjánál.

Becsúszott a baba.

2 hete derült ki, mikor már jó ideje késett a menzeszem, és felkerestem a nőgyógyászomat.

Ahogy az anyósom megtudta, hogy nem szeretném elvetetni a kicsit ordíbálni kezdett velem, majd kidobott és elköltöztem.

Tegnap a párom közölte velem ha marad a gyerek ő nem szeretné ezt a kapcsolatot tovább folytatni.

Nem tudom mit tehetnék, nem fogom elvetetni a gyermekemet, van egy olyan anyagi hátterem amibe nyugodt szívvel szülhetek egy gyereket.

Nagyon szeretem a páromat de a gyerekem fontosabb. Mégis összetörtem, és órákig képes vagyok zokogni.

Mit tehetnék? Valakinek van esetleg hasonló tapasztalata? Előre is köszönöm.

2021. aug. 24. 19:41
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
67%
És hova viszed? Anyád nyakára? Mit adsz neki emni? Mi a francnak kell felelőtlenül potyogtatni?
2021. aug. 24. 21:45
 12/42 anonim ***** válasza:
33%

10

Ezt a baromságot...🤦‍♀️

2021. aug. 24. 21:46
 13/42 anonim ***** válasza:
61%

Jaj de jó hogy megtartod, ilyen fiatalon biztosan egészséges terhességed lesz! Szerencse hogy megvan hozzá a háttér.

Viszont a csávó nem a ‘párod’, maximum a pasid volt. Egy párkapcsolat egyáltalán nem itt kezdődik. Most síratod, de pár hónap és átcsap gyűlöletbe.

A babára fókuszálj, az idegeskedés nem tesz jót. Egy ilyen utolsó tuskó után nagyon nem érdemes sírni, ha már ennyire cserben hagyott.

2021. aug. 24. 21:51
 14/42 A kérdező kommentje:

Nem, nem anyam nyakara, mar regota nem is elek otthon. Sot ha mar errol van szo anyammal nem is tartom a kapcsolatot.

Leirtam hogy az anyagi helyzetem engedi hogy legyen egy gyermekem, a tobbit nem fogom itt kifejteni.

De ha edesanyam segitene ugy gondolom azzal se lenne semmi problema

2021. aug. 24. 21:53
 15/42 anonim ***** válasza:
46%
hagyad el baba apját,babát meg hord ki szül meg-tartsd meg
2021. aug. 24. 22:07
 16/42 anonim ***** válasza:
35%

Nekem egyébként nyugodtan írhatsz, ha van konkrét kérdésed a továbbiakkal kapcsolatban. 😊

(#3 újra)

2021. aug. 24. 22:32
 17/42 anonim ***** válasza:
84%

Nem is élsz otthon...

A párod csaladjánál laktál, ahonnan kidobtak.

Akkor most hová mész, hova viszed a gyereked? Munkahelyeden tudsz tovább maradni?

2021. aug. 24. 22:41
 18/42 A kérdező kommentje:

Ott elek, ahol elotte is mielott a paromekhoz koltoztem volna.

Igen tudok.

2021. aug. 24. 22:57
 19/42 ReGina... ***** válasza:
62%

Volt egy hasonló sztori az egyik barátnőmmel.

Ő 23 éves van egy 6 hónapos fia, megtartotta.

Az akkori barátjával kb. fél éve voltak együtt, becsúszott.

A barát anyukája azonnal neki áltt a csajnak, hogy biztosan nem a fiáé a gyerek, direkt esett teherbe hogy megfogja a pasit stb

A pasi is ezt kezdte mondogatni egy idő után+ hogy kifizeti az abortuszt is csak vetesse el.

Nem történt meg, szakítottak. A pasi facebook-ról tudta meg hogy megszületett a gyereke, egyszer próbált érdeklődni, de a csaj le tiltotta, előtte még küldött egy képet neki meg egy szövegét.

A kisfiú már most nagyon nagyon hasonlít az apjára, megírta neki, hogy ehhez nem kell DNS.teszt se hogy lásd hogy a fia, és hogy most már bánhatja, mert sosem fognak találkozni stb. Ha a terhesség alatt nem állt ki melette, akkor most már ne is próbálkozzon.

A csajnak is jó anyagi háttere van + az ő oldaláról támogató szülő és rokonság is.

Éli életet, gondoskodik a fiáról, az apa meg valószínűleg élete legnagyobb hibájának könyvelte el a dolgot.

De hát késő bánat.

Ezzel csak annyit akartam, hogy ha biztos vagy benne hogy akarod a babát, és tudsz róla gondoskodni is akkor hajra képes vagy ra!

Nem lesz könnyű, de annál erősebb leszel.

Ha pedig teheted édesanyáddal melegítsd fel a kapcsolatodat, hidd el nagy lesz az öröm. Illetve a segítség is jól jön néha.

2021. aug. 24. 23:20
 20/42 anonim ***** válasza:
30%
És mi is neked a stabil anyagi háttér? A szüleid pénztárcája?
2021. aug. 25. 06:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!