8 hetes terhesen elhagyott a párom. Fogalmam sincs hogyan tovább?
18 éves vagyok, a párommal 3 éve voltunk együtt.
Egy ideje együtt laktunk már a családjánál.
Becsúszott a baba.
2 hete derült ki, mikor már jó ideje késett a menzeszem, és felkerestem a nőgyógyászomat.
Ahogy az anyósom megtudta, hogy nem szeretném elvetetni a kicsit ordíbálni kezdett velem, majd kidobott és elköltöztem.
Tegnap a párom közölte velem ha marad a gyerek ő nem szeretné ezt a kapcsolatot tovább folytatni.
Nem tudom mit tehetnék, nem fogom elvetetni a gyermekemet, van egy olyan anyagi hátterem amibe nyugodt szívvel szülhetek egy gyereket.
Nagyon szeretem a páromat de a gyerekem fontosabb. Mégis összetörtem, és órákig képes vagyok zokogni.
Mit tehetnék? Valakinek van esetleg hasonló tapasztalata? Előre is köszönöm.
Jaj de jó hogy megtartod, ilyen fiatalon biztosan egészséges terhességed lesz! Szerencse hogy megvan hozzá a háttér.
Viszont a csávó nem a ‘párod’, maximum a pasid volt. Egy párkapcsolat egyáltalán nem itt kezdődik. Most síratod, de pár hónap és átcsap gyűlöletbe.
A babára fókuszálj, az idegeskedés nem tesz jót. Egy ilyen utolsó tuskó után nagyon nem érdemes sírni, ha már ennyire cserben hagyott.
Nem, nem anyam nyakara, mar regota nem is elek otthon. Sot ha mar errol van szo anyammal nem is tartom a kapcsolatot.
Leirtam hogy az anyagi helyzetem engedi hogy legyen egy gyermekem, a tobbit nem fogom itt kifejteni.
De ha edesanyam segitene ugy gondolom azzal se lenne semmi problema
Nekem egyébként nyugodtan írhatsz, ha van konkrét kérdésed a továbbiakkal kapcsolatban. 😊
(#3 újra)
Nem is élsz otthon...
A párod csaladjánál laktál, ahonnan kidobtak.
Akkor most hová mész, hova viszed a gyereked? Munkahelyeden tudsz tovább maradni?
Ott elek, ahol elotte is mielott a paromekhoz koltoztem volna.
Igen tudok.
Volt egy hasonló sztori az egyik barátnőmmel.
Ő 23 éves van egy 6 hónapos fia, megtartotta.
Az akkori barátjával kb. fél éve voltak együtt, becsúszott.
A barát anyukája azonnal neki áltt a csajnak, hogy biztosan nem a fiáé a gyerek, direkt esett teherbe hogy megfogja a pasit stb
A pasi is ezt kezdte mondogatni egy idő után+ hogy kifizeti az abortuszt is csak vetesse el.
Nem történt meg, szakítottak. A pasi facebook-ról tudta meg hogy megszületett a gyereke, egyszer próbált érdeklődni, de a csaj le tiltotta, előtte még küldött egy képet neki meg egy szövegét.
A kisfiú már most nagyon nagyon hasonlít az apjára, megírta neki, hogy ehhez nem kell DNS.teszt se hogy lásd hogy a fia, és hogy most már bánhatja, mert sosem fognak találkozni stb. Ha a terhesség alatt nem állt ki melette, akkor most már ne is próbálkozzon.
A csajnak is jó anyagi háttere van + az ő oldaláról támogató szülő és rokonság is.
Éli életet, gondoskodik a fiáról, az apa meg valószínűleg élete legnagyobb hibájának könyvelte el a dolgot.
De hát késő bánat.
Ezzel csak annyit akartam, hogy ha biztos vagy benne hogy akarod a babát, és tudsz róla gondoskodni is akkor hajra képes vagy ra!
Nem lesz könnyű, de annál erősebb leszel.
Ha pedig teheted édesanyáddal melegítsd fel a kapcsolatodat, hidd el nagy lesz az öröm. Illetve a segítség is jól jön néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!