Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kérhető-e a császár?

Kérhető-e a császár?

Figyelt kérdés
Nagyon rossz a szemem pár oldalon olvastam , hogy akár meg is vakulhat az ember a természetes szüléstől. (Szeretnék még látni) + magas vérnyomásom is van. Egy ismerösőm ugyanilyen problémákkal természetesen szült. (Voltak is bajok utána) meg hát szeretném , hogy ott lent okés legyen minden , ne vágják szét , szeretem ahogy van. kérhető a császár vagy mennyi pénzért vállalja a doki?

2021. jún. 27. 23:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/81 A kérdező kommentje:
#71 kezdjük ott , hogy egy orvosnak akiknek ember életek vannak a kezébe nem szabadna hibázni. Amelyik megteszi nem a szakmába való.
2021. júl. 2. 07:40
 72/81 anonim ***** válasza:
88%

Minden ember hibázhat. A legjobb orvos is hibázik élete során.

Nyilván nagyon más az ő hibája következménye, ha egy asztalos hibázik, szabálytalan lesz a konyhabutor, vagy rafizetek a faanyagra, ha az orovos, az az életemre van kihatással, ettől meg ő is ember.

2021. júl. 2. 07:58
 73/81 anonim ***** válasza:
83%

71. nyilván nem szándékosan csinálja, de ember ő is, csak ezt sokan hajlamosak elfelejteni.

Én egészségügyben dolgozok és egy csomó páciens fel van háborodva, ha az orvos el megy szabadságra, mert mit képzel?! Az orvos még beteg sem lehet SOHA, az ha szabadságra megy… totál nonszensz szerintük. 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

2021. júl. 2. 08:19
 74/81 anonim ***** válasza:
2021. júl. 2. 10:51
 75/81 anonim ***** válasza:

Szerintem ez az a kérdés, amire továbbiakban felesleges válaszolni... A kérdezőn kivül mindenki tudatlam,ostoba, és csak neki lehet igaza. Degradálja a korházakat ,orvosokat, mindenkit mert ő maga a tökély. Szerintem csinálj amit akarsz,elhiheted senkit nem érdekel ,hogy te csak magánba szülj....

Amugy meg ha annyira okos vagy menj fel egy magánklinika oldalára és nézd meg mennyi a császár ára, és megtudod vállalják e...ennyi eszed nincs?

De jelzem, konkrétan ismerek olyat aki magánkorházba rengeteg pénz ide- oda hibázott, nem is kicsit. Terhességgel kapcsolatban,ahol majdnem egy baba élete volt a tét. Ugyhogy ne verd magad hogy az állami milyen, mert a magán sem biztos hogy jobb

2021. júl. 2. 12:00
 76/81 anonim ***** válasza:
75. És sokszor az államiban hozzák helyre amit a magánklinika elb@szott.
2021. júl. 2. 12:42
 77/81 anonim ***** válasza:

#74 én meg ezt neked, talán relevánsabb;) a tiédet akár te is kiírhattad.

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szule..

2021. júl. 2. 13:57
 78/81 anonim ***** válasza:
77. Azért oda se olyan válaszok érkeztek amit a linkelő várt szerintem 😁😂
2021. júl. 2. 14:16
 79/81 A kérdező kommentje:
#75 nem mindenkinek vannak pénzügyi problémái..
2021. júl. 2. 14:26
 80/81 anonim ***** válasza:
75. komment pont nem arról szólt, hogy bárkinek is pénzügyi problémái lennének…
2021. júl. 2. 19:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!