Kérhető-e a császár?
Figyelt kérdés
Nagyon rossz a szemem pár oldalon olvastam , hogy akár meg is vakulhat az ember a természetes szüléstől. (Szeretnék még látni) + magas vérnyomásom is van. Egy ismerösőm ugyanilyen problémákkal természetesen szült. (Voltak is bajok utána) meg hát szeretném , hogy ott lent okés legyen minden , ne vágják szét , szeretem ahogy van. kérhető a császár vagy mennyi pénzért vállalja a doki?2021. jún. 27. 23:53
1/81 anonim válasza:
Mielőtt terhes lettél, nem tudtad, hogy "ott lent" jön majd ki....?
🦧
2/81 A kérdező kommentje:
Tisztába vagyok vele , de tudtommal a pénz minden megold , hogy tökéletes maradjon. Szeretnék babát , terhes vagyok , de ott lent még hasznát akarom venni a dolgoknak. A többi egyéb bajról nem is beszélve ami van. Mint leírtam. Szeretek látni s a magas vérnyomás se mellőzhető dolog.
2021. jún. 28. 00:01
3/81 A kérdező kommentje:
Egyik lencsém 8-as másik 7-es (távolra).
2021. jún. 28. 00:02
4/81 A kérdező kommentje:
Ha valaki esetleg a heggel jönne a testemen sajnos baleset miatt rengeteg van 1 már nem oszt nem szoroz.
2021. jún. 28. 00:07
5/81 anonim válasza:
Ilyen dioptriával szerintem simán. Nem is kell pénzzel "megoldani".
6/81 anonim válasza:
Nekem orvos javasolta, talán megtudod beszélni a dokiddal, hogy írjon császárra javaslatot. Amúgy simán igényelhető így ingyen is.
7/81 anonim válasza:
Biztosan talalsz ra orvost. Szultem csaszarral es simaval is, mindketto utan ugyanugy helyreall minden, viszont epp a csaszar utan lehetnek nem kivanatos osszenovesek, miutan atvagnak mindent.
8/81 anonim válasza:
Ja persze sokkal szebb hogy a hadad keresztben lesz kettévágva..valóban egy heg sokkal csábítóbb, hajrá. Amúgy meg ja, van az a pénz, pár százezerrel megdobod a dokit és el is van intézve.
9/81 anonim válasza:
Nekem diopriával simán szült ismerős.
Mikor én szültem (2 sürgős 1 program csm) volt egy csaj aki nem jól és nem jókor tolt. Neki bevérzett a szeme pedig nem volt semmi szemészeti gondja.
Menj el szemészetre, beszéld át az orvossal, ő adhat javaslatot császárra. Amit persze nem biztos, hogy figyelembe vesznek, főleg ha nincs orvosod.
10/81 A kérdező kommentje:
Kedves 8. Párom igenis leszrná csunyán mondva. Ezek miatt ő is nagyon ragaszkodik a császárhoz , tudod ő félt és szeret lehet nem tudod milyen ez , ha már úgy véled egy heg miatt , úgy hogy a testemet elég sok boritja nem lennék számára "csábitó.
A többieknek köszönöm a válaszokat mindenképp megpróbálkozok. 😊
2021. jún. 28. 06:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!