Akik terhességi cukorbetegek voltak azoknal mikor indult be a szules/inditottak/esetleg császár lett belole?
Figyelt kérdés
Ma vagyok 39+3 napos,a doki holnapra behivott h nezzunk ra mert semmit nem erzek sajnos,semmi elojele nincs hogy megakarna indulni.Szamithatok rea h inditas lesz a vege?2021. ápr. 14. 10:20
1/27 Derjaderja válasza:
Nekem 42.hét vege felé indították, de ez eleg ritka, sok helyütt terminus napon indítják a gdm-es kismamákat és hamar császár lesz.
Nekem is az lett, de egy teljesen mas ok miatt, és muszájból, de adtak lehetòséget. Viszont ez a Szent Imre Kh volt, ami az egyik leginkább nyitott ezekben a témákban.
2/27 anonim válasza:
Az se mindegy, hogy dietavay inzulin, milyenek a vércukor értékeid, mekkorára becsülik a magzat súlyát stb.
4/27 anonim válasza:
Nem szoktak várni a legtöbb esetben, mert félnek a nagyobb gyerektől és a több szövődménytől. Mondjuk nálunk pont az volt, hogy koraszülés.lett belőle a placenta korai öregedése miatt (36. hét).
5/27 A kérdező kommentje:
Diétával vagyok,a legutobbi alkalomkor rendben volt a magzat sulya,most meglatom holnap mekkora a kicsi.
2021. ápr. 14. 10:29
6/27 anonim válasza:
És a vércukorértékeid? Méred egyáltalán?
7/27 A kérdező kommentje:
Megmaradnak 7,8 alatt az 1 orasok,a reggeliek is jok,neha van sajnos dieta beli hibam...valamire egyik nap meg jok az ertekeim masnapra meg nagyobbak...erre nem jottem rea miert de a max ertek ami volt,mikor elrontottam vakamit az egy orasnak 9,4 volt,a ket oras mar visza allt
2021. ápr. 14. 10:35
8/27 A kérdező kommentje:
Azt tudom hogy a törökbuza lisztes dolgokat,a paradicsomot reggel,es barmi ami krumplis nem birja a cukrom
2021. ápr. 14. 10:39
9/27 anonim válasza:
Gyerekkori cukorbetegseg eseten is aznap inditanak mikorra ki vagyok irva? Egyebkent teljesen problema mentes terhesseg kicsit a vernyomasom magas.
10/27 anonim válasza:
1 órás értéknek 7 a maximuma, nem 7.8. Éhgyomrinak pedig 5.4.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!