Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Első gyermekem császárral...

Első gyermekem császárral született, most a 2-kal terhességi cukrom lett. Ez a 2 ok együtt (előzetes császár+cukorbetegség) már indok az újabb császárra?

Figyelt kérdés

2012. okt. 10. 17:18
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
nekem is pont ez a szitu.császárom lesz.de te nem szeretnéd?
2012. okt. 10. 17:41
 2/18 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ. De én szeretném nagyon, csak úgy veszem észre, hogy a doki nem nagyon preferálja a császárt. Neked ő mondta automatikusan vagy rákérdeztél? Inzulinos vagy vagy csak diéta? Nekem csak diétát kell tartanpm.
2012. okt. 10. 17:44
 3/18 anonim ***** válasza:

egyenlőre diéta van csak! hány hetes vagy?

én mondtam a dokimnak h a császárt szeretném inkább..és mondta h rendben van!

2012. okt. 10. 17:47
 4/18 A kérdező kommentje:
37 hetes vagyok, pénteken megyek uh-ra áramlásvizsgálatra is, mert már a lepény is III. fokban érett és elég meszes. Te hány hetes vagy? Hol fogsz szülni?
2012. okt. 10. 17:50
 5/18 anonim ***** válasza:

juj de szerencsés vagy! akkor végig diétáztál és tök jókat mértél?

én csak 17 hetes vagyok és a Péterfyben szülök!!

Te hol?

Mennyit híztál így diétával? Baba így is szépen fejlődött?

2012. okt. 10. 17:53
 6/18 A kérdező kommentje:
Én Fehérváron fogok szülni. A 24. héten derült ki a cukorbetegség, azóta 180 g ch diéta. 61 kg-ról indultam, amikor kiderült akkor voltam 68 kg és most 64 kg vagyok. A baba hízik rendesen szerencsére. Az értékeim jók voltak, de az igazság az, hogy most pár hete már nem annyira figyelek és csak néha mérek, de akkor is jók voltak az értékek. Neked is jók?
2012. okt. 10. 17:58
 7/18 anonim ***** válasza:

általában 5-6 között vannak az értékeim.de neked mennyi lett a terheléses cukrod?

beszéld meg a dokiddal h te mindenképpen császárt szeretnél.

sztem erre nem mondhatja h nem csinálja meg.

2012. okt. 10. 18:01
 8/18 A kérdező kommentje:
11,1 lett a terheléses és a diéta hatására 5-7 között szokott lenni 1 órával étkezés után. Na, majd pénteken akkor megpróbálom megbeszélni vele. Már sokszor célozgattam rá, pl. hogy szurkál a hegem, de mindig megmagyarázta, hogy az még nem jelent semmit, meg még korai. Pedig tényleg. Neked mennyi lett a terheléses? Az éhgyomrid jó volt? Nekem az mindig jó ált. 4,7-4,9.
2012. okt. 10. 18:07
 9/18 anonim ***** válasza:

az éhgyomri 4.9 a terheléses 8.5

és jókat mérek szerencsére bár azt mondják h a 20.héttől romlik a cukor..

ne célozgass sztem hanem kérd meg szépen! ő magándoki egyébként?

2012. okt. 10. 18:10
 10/18 A kérdező kommentje:
Igen, magándoki. Csak már az elején felsorolta, hogy mikor lesz újból császár mindenképp, de ez a cukor dolog nem rémlik. 60%-ot mondott amúgy alapból császárra 40%-ot simára. MEgpróbálom megkérni, hátha hajlik rá.
2012. okt. 10. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!