Első gyermekem császárral született, most a 2-kal terhességi cukrom lett. Ez a 2 ok együtt (előzetes császár+cukorbetegség) már indok az újabb császárra?
Figyelt kérdés
2012. okt. 10. 17:18
11/18 anonim válasza:
ha látja rajtad h mennyire szeretnéd akkor az lesz!:)
majd írd meg h mit mondott!
12/18 A kérdező kommentje:
OK, pénteken írok :)
2012. okt. 10. 19:05
13/18 anonim válasza:
Miért akarsz császárt?! A babának jobb a természetes szülés. Élettani reflexek szempontjából, emellett a tüdőkomplikációk sokkal kevesebbszer fordulnak elő. A császár műtét, aminek komoly szövődményei lehetnek! Ezt sokan elfelejtik.
A terhességi cukor nem indoka a császárnak. A baba cukrát kell majd mérni szülés után pár óráig.
14/18 A kérdező kommentje:
Azért szeretnék újból császárt, mert félek a hegszétválástól + ez a baba már most nagyobb, mint amekkora a lányom volt, mikor megszületett. Már egyszer ugye átéltem a császárt (akkor természetes szülésnek indult, csak romlott a szívhang), tudom milyen érzés utána a felépülés. Persze, ha azt mondja a doki, hogy sima szülésnek indul most is, akkor elfogadom azt is, csak nem szeretném, ha baj történne.
2012. okt. 11. 13:27
15/18 anonim válasza:
Szerintem jó, ha ezt a dokira bízod. Semmi fölöslegeset nem fog kockáztatni, ha nem muszáj. A heg vastagságát pedig lehet látni az ultrhangon. Ne aggódj, gond mindig lehet, tiszta szívből kívánom, hogy most ne legyen semmi.
16/18 A kérdező kommentje:
Végül sima szülés lett, 1,5 óra alatt a kórházbaérkezéstől számítva.
2012. okt. 26. 21:30
17/18 anonim válasza:
na de jó! gratula! milyen volt az élmény? hány hétre szültél?!
18/18 A kérdező kommentje:
Köszi :) 1 nap múlva lettem volna 39 hetes. Így utólag sokkal jobb, mint a császár. Akkor fájt rendesen, de csak kb 45 percig a végén. Ha császár lett volna, akkor most fájna még egy ideig.
2012. okt. 28. 12:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!