Cukorbetegség miatt nem tudott odabent táplálkozni a baba?
Figyelt kérdés
25hetes vagyok..11hetes kora óta insulinos..és a héten vették észre hogy 5dekával soványabb a picurom, 2hét mulva kontroll nehogy a cukor miatt legyen..2011. okt. 1. 17:32
2/10 A kérdező kommentje:
igen 65nek kéne lennie és 60...........ezt mondták..
2011. okt. 1. 18:16
3/10 anonim válasza:
Cukorbetegség miatt ugy tudom inkább nagy babák szoktak születni.
Néztem kalkulátoron tényleg le van maradva kicsit.Helyedbe elmennék egy másik uh-s dokihoz. Nézesd meg vele is,lehetcsak rosszul mértek.
4/10 A kérdező kommentje:
2hét mulva lesz kontroll sajnos jól mérhették mert elég sokáig mérték és a heppynetnél voltam ott elég jó a készülék:S..amugy menszi szerint 26hetes lennék..de az elejtől kezdve 2héttel kisebb ultrahangon..
2011. okt. 1. 18:32
5/10 A kérdező kommentje:
terhesség alatt a magascukor elzárhatja az ereket..ezáltal nem kap elég tápanyagot..bár ahhoz tartos magas cukor kell ami nálam nincs..nem értem:S
2011. okt. 1. 18:36
6/10 A kérdező kommentje:
mért van az hogy ha valami fontos kérdést teszek fel alig válaszolnak???:S
2011. okt. 1. 22:31
7/10 anonim válasza:
Szia! Ne aggódj, nem lesz semmi baj. Nekem is volt olyan, hogy jóval kisebb volt a babám, mint kellett volna lennie. Ilyenkor már nem fejlődnek annyira egyformán. Majd behozza, ha más nem akkor majd ha megszületett. Pláne, ha amúgy is kisebb 2 héttel. Ne higgy el mindent. Orvos és orvosközt nagyon nagy különbség van, van akinek még jó az eredmény, és van akinek már nem. Én megnyugtatásképpen elmennék még 1x orvoshoz, de egy másikhoz.
8/10 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!:)
a kontrollra másik orvoshoz hivtak vissza pont ezért hogytöbben lássák:( leirom a méreteit irjatjok rá vélemélnyt szerintetek:
um szerint terhességi kor: 26hét
koponyavégü fekvés
bpd 59 mm
hc 219 mm
ac haskörfogat 175 mm (s.22+3)
fl 44 mm
becsült súly 606 g
magzati májban kis echogen lerakodások
2011. okt. 2. 11:13
9/10 anonim válasza:
Ne izgulj. Az én lányom a kis méhlepény miatt 1850 grammal született a 39. héten. Egy hónapig volt kórházban, amíg meghízott. Már 6 hónapos és azon kívül, hogy kisebb a kortársainál semmiben sem különbözik tőlük.
10/10 A kérdező kommentje:
:)))
2011. okt. 5. 19:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!