Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kérhető-e a császár?

Kérhető-e a császár?

Figyelt kérdés
Nagyon rossz a szemem pár oldalon olvastam , hogy akár meg is vakulhat az ember a természetes szüléstől. (Szeretnék még látni) + magas vérnyomásom is van. Egy ismerösőm ugyanilyen problémákkal természetesen szült. (Voltak is bajok utána) meg hát szeretném , hogy ott lent okés legyen minden , ne vágják szét , szeretem ahogy van. kérhető a császár vagy mennyi pénzért vállalja a doki?

2021. jún. 27. 23:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/81 anonim ***** válasza:
100%

Engem a kórházban rutinból küldtek szülés előtt szemészetre,és mínusz 5,5-el annyit írtak a papírra,hogy "kíméletes szülés" javasolt. :D

Csm.lett,de nem emiatt,első baba,farfekvés. Csm.közben a dokival kibeszéltük a méhemet,tul.képp jó is,hogy faros volt a fiam,mert felül nyomott,szív alakú méhem van,amiről nem tudott senki.. lehet be sem tudott volna fordulni és beszorult volna..így mindenképp kérni fogom emiatt ha lesz másik gyerek,hogy újra csm.legyen.

2021. jún. 28. 10:21
 22/81 anonim ***** válasza:
50%

Szemfenék állapota számít nem a dioptria.

A párod meg majd elhagy akármi más miatt, nem csak azért mert lent nem vagy szép. 🤦🏻‍♀️🙈

2021. jún. 28. 12:13
 23/81 A kérdező kommentje:
Akkor elintézem pénzzel , én fixen nem fogok megvakulni. A párom meg más miatt nem fog elhagyni , mert ő se akarja a természetes szülést + nekem is fontos , hogy milyen odalent.
2021. jún. 28. 13:02
 24/81 anonim ***** válasza:
24%
Soha nem tudhatod mit hoz a jövő… 😂
2021. jún. 28. 13:19
 25/81 A kérdező kommentje:
#24 látom téged nagyon csúnyán faképnél hagytak.
2021. jún. 28. 13:29
 26/81 anonim ***** válasza:
100%
17 voltam, az a történet vége, hogy végül nem bántam meg, hogy császár lett, de 10 nap, 2 hét utána nagyon kemény. Én szerencsére vittem egy hasleszorító bugyit, az sokat segített, mert folyton úgy éreztem, szét fog nyílni a seb, nagyon bizonytalan érzés volt. A gyereket is nehezebb ellátni, feltétlen vegyél igénybe segítséget. Egyébként az orvosom azt mondta, hogy az anya erős félelme a szüléstől is indok lehet a császárra.
2021. jún. 28. 13:36
 27/81 A kérdező kommentje:
17# Köszi! Alapjáraton nem a szüléstől félnék inkább a következményeitől.Mint a nemiszervem változásától , mind a vakságtól s a magas vérnyomás sem elhanyagokható úgy gondolom. Ha ezek nem lennének , nem lenne semmi gond a természetessel , hisz úgyis emberfüggő a fájdalomtól kezdve minden.
2021. jún. 28. 13:40
 28/81 anonim ***** válasza:
17%
#25. Engem nem, mert a férjemet nem az érdekli a leginkább, hogy pont ugyanolyan legyek lent mint gyerek előtt. 😘
2021. jún. 28. 14:20
 29/81 anonim ***** válasza:
28: dehogynem, csak szeret annyira hogy nem mondja el neked hogy a régi alakod jobban tetszett. Én párom is jobban szeretné ha ugyanolyan maradna minden, de attól még ugyanúgy szeret. Ámítás hogy a férfinak ez nem számít 😅
2021. jún. 28. 15:50
 30/81 anonim ***** válasza:

Alakommal semmi baj, terhesség alatt nem híztam el, sportoltam terhesség előtt is utána is.

Itt konkrétan a nemi szervről van szó. Nem másról. Hogy az máshogy fog kinézni. Baszki, ahogy öregszel is máshogy néz ki. Egy 30-as 40-es punci se olyan mint egy 18-as 😂😂

2021. jún. 28. 16:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!