Kérhető-e a császár?
Kérdező már előtt olyanokat irt, hogy “huscafattorony” “tag, hogy csak a kamion elég bele” “bevizel” - elnezest ha nem idéztem pontosan. Ezzel parhuzamosan a bodyshaminget nehezmenyezte a másik valaszadonal, ami azért nem kicsit ellentmondasos.
Nagyon sértőek és bántóak ezek az általánosítások a termeszetesen szült nőkkel szemben, foleg, hogy a fent felsoroltak egy átlagos szülés eseteben nem következnek be. Igen, néhány hétig viharvert egy érzés, de utána minden a helyére kerül.
Sertoek azokkal a nőkkel szemben is, akiknek valamiert tágabb a vaginajuk, vagy kevésbé elégedettek a természet azta külső nemiszervukkel.
Egyébként ez a természetes szülés-csaszar mindig indulatokat vált ki a tobbsegbol, sosem értettem, mindkettő nagyon nehéz lehet, mindenki végigcsinal egy terhesseget, így vagy úgy megkuzd az ilyen vagy olyan fajdamakkal, amikre vagy ker/kap fajdalomcsillapitot, vagy nem, vegigcsinal egy postpartum idoszakot, hormonális valtozasokkal. Én sosem miért “vállal kevesebbet” aki nagyhasi műtétet vállal. Mondom ezt úgy, hogy természetes úton szultem és remelem úgy is fogok.
De most kezdem úgy látni, hogy a csaszaros anyukak egy része meg rosszabb, meg itelkezobb. Gonosz, csúnya megjegyzésekkel illeti a termeszetesen szülő nők testet. Mintha ok valamilyen civilizáltabb, felső rendű módon szülnének. Ezt tényleg nagyon nehéz indulatok nélkül hallgatni, olvasni.
De konyorogom, egymás puncijanak
Kinezeterul beszelgetunk becsmérlő módon??? Meg ha altalnossagban is”? Meg h kinek lett kötvény hasa? Ki molett? Úgy érzem magam mint egy háremben, ahol a túlélés záloga, hogy en legyek a legszebb es ram figyeljen az uralkodó. Hogy lesz így valós egyenjogúság valaha is?????
A férfiak BIZTOS, hogy nem aggodnak azon, hogy sorhasat eresztenek e, vagy mennyire ereszkedett meg a herejuk. Te jó eg… remelem a lányom egy olyan tarsadalomban nő majd fel, ahol a nők legalább olyan elegedettek a saját testükkel, mint egy átlagos férfi…
Oszinten szolva ha a szemem miatt ugy gondolom h veszelyes a termeszetes szules, akkor elmegyek a sajat nodokimhoz es megvitatom vele, de te belekeverted a szex tenyezot,raadasul a gyakorin, miert vagy meglepodve?
Tartom azt a kommentemet h funkcioja van h miert ott jon ki a gyerek es nem a szadon, a koldokodon vagy a vegbeleden. Ahogy a baba koponyaja is alakul meg szules utan, csak 1 eves koraban zarul be a kutacs. Hozzateszem a term.szuleses gyerekeim gyonyoru golyofejjel szulettek, a csaszaros meg nem.
A 90% egyeb megjegyzest amiatt kaptad mert hulyesegeket beszelsz ugy h sosem szultel (!!!) es fogalmad sincs milyen egy termeszetes szules utani test, a szemproblemas, vernyomasproblemas csaszarjogosultsagot senki nem vitatta, ha errol szolt volna a kerdes, sok-sok tamogato valaszt kaptal volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!