123466 kérdése:
6 hete es 5napja csaszaroztak meg. Ha mondjuk 1 2 ev mulva megint teherbe esek akkor megint csaszar lesz? Nem szeretnek huvelyi uton szulni csaszar utan. Kistarcsai korhazra gondolok hogy meg e engesik majd h megint csaszarozzanak.
Figyelt kérdés
2021. jan. 29. 07:22
1/16 anonim válasza:
Biztos megengedik, ha nem akkor magán kórház vagy megpróbálsz pénzt adni max nem fogadják el.
2/16 A kérdező kommentje:
Mert bar nem volt kellemes meg eleg felelmetes is volt a mutobe, de nem.szeretnek huvelyi uton szulni igy ezek utan. Legalab 1 helyen legyek ép.😀 egy mafel 2 ev mulva szeretnenk kis tesot
2021. jan. 29. 07:45
3/16 anonim válasza:
Ilyen esetben gyakorlatilag mindenképp császároznak,kivéve ha te ragaszkodsz a hüvelyi szüléshez.
4/16 A kérdező kommentje:
Ertem koszonom😊
2021. jan. 29. 07:51
5/16 anonim válasza:
Kistarcsa vbac támogató hely, hála Istennek. De ha fizetsz, sajnos biztosan meg tudod beszélni...
6/16 anonim válasza:
Mit kell hála istenezni de komolyan??
7/16 anonim válasza:
Gondolom azért mert számára csak az az anya aki a szent likon keresztül szül...
8/16 A kérdező kommentje:
Nem akarok kockaztatni majd. Ezert szeretnek masodjara is csaszart. Az elsot nem en kertem hanem igy alakult! Nem azer akarok megint csaszarral masfel 2 ev mulva babat valalni ujra mert olyan konnyu volt vagy hogy fajdalom mentes. Remiszto fajdalmas nagyon. Csak nem akarom h veletlenul is szet szakadjon a vagasom mert nem akarok 5 6 evig varni a masodik babara.
2021. jan. 29. 13:55
9/16 anonim válasza:
Nem csak az az anya, aki megszüli a babáját, sajnos az elsőt nekem sem sikerült... De nekem fontos volt, hogy a biztonságosabb és minden szempontból jobb természetes úton születhessenek a kicsik és ha nincsenek ilyen jó, támogató kórházak, esélyem sem lett volna. Egyébként a kis korkülönbség sem akadály, nekem alig egy év telt el a csm és az első vbac között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!