Terhességi cukros kismamik szülhetnek természetes módon vagy kötelezően császározzák őket?
Figyelt kérdés
2009. júl. 7. 18:07
1/9 anonim válasza:
kolleganőm terhességi cukros volt és természetesen szült :)
2/9 anonim válasza:
Szia!
Nekem is vigyázni kellet a cukorral, de csak terhesség alatt. 180g ch-t kellett tartanom. Természetesen szültem.
Minden jót!
3/9 anonim válasza:
nálam is kialakult és természetesen szültem!!!!
4/9 anonim válasza:
Szintén simán szültem, terhességi cukorral...kétszer is!
5/9 anonim válasza:
CSak akkor császároznak, ha a baba mérete nagyon nagy az anya csípőméretéhez képest.
Én is természetes úton szültem, és szeretném most a következőt is így szülni.
6/9 anonim válasza:
Szia!
Én egyébként is inzulinos cukros vagyok és természetes úton szültem!
De úgy hallottam,hogy van doki,aki nem kockáztat és mindjárt a császár mellett dönt!Kérdezz rá a dokidra és mond meg neki,hogy te természetes úton szeretnél szülni-e vagy császározást kérsz!
Jó egészséget!
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. júl. 13. 10:57
8/9 anonim válasza:
Terhességi cukorral szültem idén márciusban, annyi, hogy nem engedték túlhordani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!