Az alább felsorolt növények, természetes összetevők közül van amelyik nem fogyasztható teaként várandósan?
indiai citromfű
citromfű
hibiszkusz
cékla
csipkebogyó
narancshéj
feketeribizli
maracuja
fahéj
bodzabogyó
(Ezekből van amúgy a Pickwick Herbal kollekció egyik új teája)
Szia! A citromfű és a fahéj vitatott. Én a fahéjat most mellőzöm, mert egyébként sem nagyon szoktam, de sokan beszámolnak róla, hogy végig ették/itták a terhesség alatt is és nem volt belőle semmi baj. Lehet, h a terhességi trimeszter is befolyásolja azt,hogy szabad-e (talán az elején nem szabad mert pl. vérbőséget okoz vagy ilyesmi) A citromfűről én is sokat böngésztem, egyedül egy orvosi fórumon mondták, h nem szabad, egyébként mindenhol azt írták, h napi 1-2 pohár jót tesz (szakoldalak is). Szóval én iszom, és minden rendben, nagyon jól alszom tőle :)
A többi növény szerintem teljesen rendben van én is fogyasztom teaként.
14 hetes km
Köszönöm a válaszokat!
A fahéjnak akkor még utána nézek,bár szerintem abból nem sok lehet benne ha az ízét veszem alapul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!