Mennyi esélyem arra, hogy császározzanak?
attól függ, miért vagy veszélyeztetett
de a mai gyakorlatban szerintem nagyon esélyes a császár
Köszönöm a válaszaitokat. Az életkorom miatt, egy 12 hetes korábbi vetélés miatt vagyok veszélyeztetett. A mostani terhességemnél is bevéreztem 12 hetesen, nehezen ágyazódott be a baba. Remélem, hogy igazatok lesz és természetes úton szűlhetek.
Boldog babavárást kívánok Nektek!
A leírtak alapján egyáltalán nem kell császáros szülésre számítanod. A korod egyáltalán nem írja elő a császárt, sok 40-es éveiben járó nő simán szül.
A szülés során fog kiderülni, hogy szükség lesz-e a műtétre, de szerintem ezt az orvosoddal meg tudod beszélni. Én mindkét gyermekemnél elmondtam, hogy ragaszkodom a sima szüléshez, azonban ha valami komplikáció lép fel, akkor műtét lehet. Szerencsére mindkét gyerekkel simán ment a szülés.
Kitartást, ne gondolj még a szülésre, élvezd a kismamaságod, a legszebb idő egy nő életében!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!