Még van esélyem így?
Nem tudod pontosan mikor foganhatott a baba, mikor volt a pé.-ed, vagy mikor voltatok középidőben együtt?
Csak azért írom, mert lehet, hogy el van számolva a terhességed.
Szia! Velem valami hasonló történt, de ne számíts HeppyEnd-re a sztorimban. Én elmentem dokihoz kb. 5 hetes lehettem. Megnézett egy nagyon amatőr géppel és azt mondta menjek nagy UH-ra x napon, hogy megállapítsák a terhességet. Az x nap előtt este elkezdtem barnázni kicsit, felhívtuk a dokit, akihez másnap kellett mennem és azt mondta, lehet azért, mert most lenne meg a köv menzeszem és még a szervezetem hülyéskedik kicsit, ha viszont jobban vérzek, irány a kórház. Nem véreztem jobban és tényleg menzesz körül voltam, így megnyugodtam. Másnap mentem a dokihoz, aki azt mondta, hogy nem lát semmit csak petezsákot ( ekkor már majdnem 8 hetes lettem volna ). Azt mondta várunk 1 hetet, sok pihenés stb. Még aznap elkezdtem jobban vérezni, így bementünk a kórházba, ahol azt mondták, hogy ez bizony vetélés lesz, dxe menjek vissza azért másnap. Másnap visszamentem , megint megnéztek és azt mondták, hogy nem található embrió, mert vszínű elhalt. Hazajöttem és délután ki is lökődött egészben a petezsák. Másnap kórház és benn is tartottak, műtöttek. Szóval te se számíts semmi jóra, de egy kis reményt táplálj! Ez a történet április végén volt, most 12 hkm vagyok! Szóval, ha el is ment ez a baba, ne add fel! Ez azért volt, mert nem volt genetikailag egészséges! Tudom szörnyű megélni, hogy felszívódik a baba, de inkább ez történjen, mint megszülöd betegen és tönkreteszed az életét és a sajátodat is!
Írj majd, hogy mi lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!