Még van esélyem így?
Kedves Kérdező! Elmesélem neked az én történetemet: Január 17.-ére nem vártam a menstruációmat. Mivel volt több sikertelen hónap a hátunk mögött, ezért vártam kicsit a teszttel. A késés utáni 5. napon teszteltem, ami egyértelmű negatív lett. Nem törődtünk bele, ezért egy másik márkával a 8. napon produkáltam egy halvány pozitívat. A 10. napon meglátogattam az orvost, aki csak megvastagodott méhnyálkahártyát látott, semmi mást. Egy hét múlva rendelt vissza, akkor ez állt a leletemen:
13x9 mm-es petezsák, épszélű szikhólyag, embriócsomó sejthető. Ezután kaptunk még 10 napot, hogy összekapjuk magunkat, és bebizonyítsuk, hogy igen is életben vagyunk. Azon az uh-án hallottam először, hogy a 7,8 mm-es magzatom pici szíve dobog. Elsírtam magam a boldogságtól. Eddigre már majdnem 1 hónap eltelt a nemvárt napjától. Azaz mensi szerint már 8 hetes, majdnem 9 hetes voltam. Úgyhogy szerintem még van remény, remény mindig van...
38h km
Szia!
Nekem tavaly novemberben szinte mm-re ekkora "méreteim" voltak.
Az uh-n egysze3r láttak szikhólyagot, máskor nem. Azt hittem megbolondulok. Hetente 2x uh (vérvétel nem volt, amit a mai napig sajnálok)
A 9. hétig vártak, de még akkor is üres volt a petezsák, erős pozitív teszt mellett :O
Kerek 9 hetesen műtöttek.
Azóta itt járkál a kisbogár, hogy mi van HA mégis volt baba, csak később fogant, pici volt még :(
Sajnálom, hogy nem voltam erőszakos és nem kérte hcg vérvizsgálatot :( Akkor úgy magam alatt voltam, hogy eszembe sem jutott :(
Te mindenképpen kérj! És nézzen meg több doki, több uh géppel is! Akár egy 4d-s rendelőben is (ott is csinálnak hüvelyi uh-t)
...ma már tudom
Szorítok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!