Aki császárral fog szülni, mi az oka hogy császározzák?
-az én császárom indoka a trombofíliám, és a gyógyszer, amit szedek rá
-a legjobb barátnőmet nemrég téraránytalanság és farfekvés miatt császározták
-egy évfolyamtársamnak gyerekkorában balesete volt, ami a csípőjét tönkretette, ezért volt a császár
-egy másik barátnőm nem tudta megszülni természetes úton, neki sürgősségi császár volt, ő most szül másodjára és nem talált olyan dokit, aki császár után engedné a természetes szülést, így megint az lesz neki
-a nővérem asztmás, és befulladt már a fájások alatt, így sürgősségi császárja volt.
hirtelen ennyi eset jutott eszembe, nyilván orvos és beteg mérlegelésének a függvénye ez a dolog.
37hkm
Preeclampsia miatt indított szülésem volt, szépen tágultam is, de a kitolási szakaszban két probléma lépett fel egyszerre:
1. Felment a vérnyomásom 200-ra, és semmilyen módon nem lehetett levinni, pedig már órák óta infúzión tolták belém a vérnyomáscsökkentőt
2. Leesett a baba szívhangja
A császár közben derült ki, hogy a köldökzsinór fent tartotta, nem tudott beilleszkedni a szülőcsatornába.
A következőnél 50% esélyem van hüvelyi szülésre, mert függ a heg állapotától is.
Magas vèrnyomás+brutális vizesedès.
Most 19 hetes vagyok ès mèg nemtudom mehet e termèszetesen.
az első téraránytalanság miatt lett császár, hiába vajjúdtam túl nagy volt a feje nem fért át.
A második az én választásom miatt lesz császár, mert elég alacsony vagyok és már most nagyobbra saccolják mint a nővérét...nem akarom kockáztatni hogy kiszakad a heg, egyébként is legalább egy helyen maradjak ép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!