Jovo heten szulok programozott csaszarral. Ez a hetvege az utolso kettesben a parommal. Erre mondja, hogy a napot a fiaval ( ez rendben van! ) es az exevel toltene a strandon! Jogosan vagyok merges?
Sokszor van itt a fia, ez teljesen rendben van, en is szeretem, jol megvagyunk.
Erre kitalalta, hogy elhivja a fiu anyjat is, es elmennek harmasban a strandra.
Soha nem jarnak harmasban sehova, erre a szulesem elotti napokban jut eszebe?
Ha valaki elvált férfival kezd, fogadja el, hogy van egy másik családja is.
Mondjuk a szitu szerintem is gáz..., akarta ő is ezt a gyereket?
Tenyleg nem ez a gond, hogy van egy fia es vele akar lenni, de az anyjaval ?
Egyebkent az exevel en is joban vagyok, ebedelunk kettesben, sms- ezunk,ok is beszelnek minden nap.
Csak most ez azert rosszul esett, hogy mondja hogy hetvegen nem kesz itthon, mennek harmasban strandra, es az o otlete volt.
"Ha valaki elvált férfival kezd, fogadja el, hogy van egy másik családja is."
Nem, nincsen másik családja. Másik gyereke van, aki az aktuális partnerrel/házastárssal közös család teljes jogú tagja. De a gyerek anyja aztán ugyan nem az apuka családja, pusztán a volt felesége/élettársa/csaja, akihez az égvilágon semmi köze se apukának, se az aktuális párjának.
Nekem is az a furcsa, hogy ha eddig nem voltak háromasban, akkor miért pont most?
Nekem is rosszul esne egy kicsit! Megkérdezted,hogy miért szeretné elhívni az exet?
Utolso, meg nem kerdeztem, este mondta, akkor epphogy felfogtam, ma reggel meg mar ment dolgozni, en aludtam.
Nekem is az a fura, hogy soha nem jarnak harmasban sehova, es nekem mondta is az ex, hogy nem is szeretne, ( regebben mondta) , nem akar kozenk allni.
Tenyleg semmi gondom a novel.
Pont ezt akartam írni, hogy Te is menj velük!:) az árnyékban hűsölve el lehet lenni!:)
Ha pedig nincs kedved, szervezz be barátnőt és csináljatok egy egész napos programot!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!