Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kérhető-e a császár?

Kérhető-e a császár?

Figyelt kérdés
Nagyon rossz a szemem pár oldalon olvastam , hogy akár meg is vakulhat az ember a természetes szüléstől. (Szeretnék még látni) + magas vérnyomásom is van. Egy ismerösőm ugyanilyen problémákkal természetesen szült. (Voltak is bajok utána) meg hát szeretném , hogy ott lent okés legyen minden , ne vágják szét , szeretem ahogy van. kérhető a császár vagy mennyi pénzért vállalja a doki?

2021. jún. 27. 23:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/81 anonim ***** válasza:
33%
#8 inkább, mint vajúdjak órákon-napokon keresztül, kitáguljak, szétszakadjak, ne érezzek többet semmit, bepisiljek stb. Az a kis heg semmi ezekhez képest. A bugyi eltakarja.
2021. jún. 28. 06:38
 12/81 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az egyik ismerősömnek ilyen rossz szemmel nem is engedték a szülést, mindkét gyereke császáros volt.
2021. jún. 28. 07:55
 13/81 anonim ***** válasza:
100%
Kétféle megközelítés van: az egyik, hogy nagy dioptriára császároznak, a másik, hogy csak akkor, ha a szemfenék állapota rossz. Nekem volt lézeres dioptriaműtétem, tehát dioptriám már nincs, viszont a retinám olyan rossz állapotban van a valamikori miópiától, hogy egy orvos se vállalta volna a természetes szülést. Mindenképpen csináltass szemfenék vizsgálatot.
2021. jún. 28. 08:04
 14/81 anonim ***** válasza:
25%

Lanyok! a termeszet rendje h a baba a huvelyen keresztul szulessen meg, a csaszar az egy szukseges beavatkozas (volt regebben), ha nem talaltak volna fel, mindenki huvelyen keresztul szulne (igen es vagy belehalna). Ha mindenkinek tonkremenne minden odalenn, mindenkinek 1db gyereke lenne es a szult nok nem szexelnenek tobbet. Ha felsz a fajdalomtol minek vallaltal gyereket? Remelem tudod h a bör is megnyulhat a hasadon, a mehtarto szalagok is, sot szoptatni se szoptass mert loghat a melled utana. Aki nem ugy tekint a testere ezekben a honapokban mint a baba kiszolgalo szervekre, annak nem kell szulnie. Nem mindenkinek valo ez a mufaj es ez teljesen rendben van.

Jah es meg valami, a baba amig atmegy a szulocsatornan, addig benne es az anyaban is olyan hormonok szabadulnak fel, amik akkor nem, ha csaszaroznak, sot, a vajudasnak is van funkcioja, ezert van az hogy egyes helyeken csaszar elott is hagynak vajudni hogy legalabb annyi megtortenjen "termeszetesen". A csaszar jo dolog ha eletet ment, ha nelkule nem lehet, de hobbibol csaszaroztatni, vissza fog utni valahol. Mondom ezt ugy h a 3bol 1 csaszar volt. Oszinten sajnalom hogy egyre tobb no meguszasra jatszik, mert ez a babaknak nem jo. Es most meg egyszer: nem a szemeszeti problemara irom hanem az "en nem akarom hogy repedjen, vagjanak, fajjon es a ferjem ne kivanjon tobbe" kommentekre.

2021. jún. 28. 08:18
 15/81 anonim ***** válasza:
60%
Nekem nem ütött vissza. Nem lett lógós a hasam, császár után másnap már full lapos volt a hasam, ellentétben a természetes úton szült szobatársaimmal, akik még mindig 6-7 hónapos terhesnek néztek ki. Én egyből tudtam ülni, ők azzal is szenvedtek. A mellem sem lett lógós, tejem nem lett, de az mellékes, nem is akartam. Vajúdni sem kellett. A kisfiamnak sem lett semmi baja, ép és egészséges. Sokan azt hiszik, hogy csak attól lesz gyerek a gyerek, ha kipréselik magukból. Szerintem meg sokkal jobb nekik is császár, mert nem lesz eltörve a kezük, lábuk, kulcscsontjuk, nem lesznek oxigénhiányosak, nem deformálódik el a fejük.
2021. jún. 28. 08:30
 16/81 anonim ***** válasza:
41%
" A mellem sem lett lógós, tejem nem lett, de az mellékes, nem is akartam" - koszonom nincs is tobb kerdesem🤣
2021. jún. 28. 09:19
 17/81 anonim ***** válasza:
Én úgy voltam, hogy az életkorom, gerincferdülésem és rövidlátás miatt először császárt akartam. Aztán egyre inkább halottam arra, hogy természetes szülés legyen, a hormonok miatt, meg elvileg gyorsabb felépülés. De volt egy értéke, ami a terhesség vége felé rossz tartományba került, az orvos mondta, hogy nem hordható túl. A 39.héten a vizsgálaton kimutatták, hogy gond van, és az orvos mondta, hogy másnap császár, és jól döntött, nem lehetett volna természetes szülés. De a császár sem egy sétagalopp, főleg az első hét.
2021. jún. 28. 09:22
 18/81 anonim ***** válasza:
100%

-8 ill -9-es szemeim vannak, rutin szemészeti vizsgálaton (éves munkaalkalmassági) rá a témára, a szemész kapásból ráírta a leletemre, hogy mindenképp császár javasolt. A nőgyógyászom szerint nincs az a kórház, ahol ha ezt a papírt lobogtatom, ne császároznának meg azonnal.

Másrészt ő is említette, hogy az újabb ajánlások szerint a szemfenék állapota a döntő, nem a dioptria, szóval én inkább megnézetem még egy orvossal. De ha idősebb szemészhez mész, aki még a régi protokollt követi, akkor szinte garantált a javaslat császárra.

2021. jún. 28. 09:24
 19/81 A kérdező kommentje:
Kedves 14! Majd én eldöntöm mit , hogyan szeretném. Attól , hogy a testemet nem szeretném 100%-osan tönkretenni úgyanugy szeretnék babát s attól függetlenül minden szeretetet a pénzügyi dolgokról nem is beszélve meg fog kapni annyi , hogy császáros lesz. És igenis fontos , hogy ugyanugy kivánja utána mint előtte s ott lent se változzon semmi. Nekem ne akard bemesélni , hogy ennyire rossz a császár , rengeteg császáros babát ismerek , élnek egészségesek és virulnak. Attól , hogy nem életmentő csak talán a látásomat megmenti ugyanolyan fontos. És attól , hogy a baba benne van az én testem amibe élek mig meg nem halok. Mindig azt mondom mindenki azt csinál a testével amit ő jónak lát s a gyermekemet is erre fogom tanitani , sose jó ha olyanokra hallgat , mint ami te vagy.
2021. jún. 28. 10:19
 20/81 A kérdező kommentje:
+ írtam , hogy az egyik dipotriám 8-as a másik 7-es. (Távolra) s még igyse 100%-osan látok tökéletesen. Valahogy a látásom fontosabb egy vágásnál s hegnél amiből van bőven.
2021. jún. 28. 10:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!