Kismamaként beadatjátok a covid elleni oltást?
Akik példákat várnak, csak néhány hatóanyag az elmúlt évtizedekből, amiről azt gondolták, milyen jó, aztán kiderült, hogy annyira mégse: thalidomid, kodein, oxikodon. Utóbbit az amerikaiak még mindig úgy eszik, mint itthon az aszpirint.
Félreértés ne essék, nem vagyok konteos oltasellenes, aki azt gondolja, hogy autizmust okoz egy oltás, de azért engedtessék már meg nem vakon megbízni a profitalapon működő gyógyszercégekben, akiknél irtózatos verseny volt és van azért, hogy covid vakcinában az élen járjanak. Téved aki azt gondolja, hogy az egészség az elsődleges célja ezeknek a vállalatoknak, a profit az első. És ebbe belefér pár százalék hibaarány az oltottaknál. Én nem akarok abba a pár százalékba tartózni, ettől függetlenül mindenkinek saját döntése mit csinál. Mi várunk még 1 évet a gyerekkel, és egyelőre nem oltunk, megvárjuk, hogy nálunk bátrabbak megtegyék.
40 na ez az amikor a tények már nem érdekelnek senkit. Pl hogy az astra zeneca oltas után nem haltak meg többen verrogkepzodes miatt, mint a nem oltott populáció egyedei. Tehát az egy elég kemény megállapítás, hogy a szomszédod márpedig az astratol halt meg. Olyannyira kemény, hogy minden országban már a kutatók is elvetettek, de ne foglalkozz semmivel. Itthon tettek egy ajánlást verhigito szedése te ami covid alatt is ajánlott, mivel az viszont bizonyítottan hotziher, hogy okoz ilyet. Egyébként az arányszámok is azok voltak, hogy az astraval oltottak kb 0,0000006%-a halt meg rogkepzodes miatt. Ami sajnálatos, de nem igazán igazolja az összefüggést sem a statisztika sem a létszám. De itt megint vicces, hogy jöttök azzal, hogy az astra miatt meghalt, de amikor valaki covid miatt hal meg akkor meg jöttök azzal, hogy nem is csak az egyéb betegsége miatt. Akkor hogy van ez? 🤔
A gyermekbenulas sztori meg ugye elég hamar kiderült. Kiderült volna már most is egy ekkora baki, ami az lenne hogy sorban mindenki covidos lesz akit beoltottak. Mondjuk így is van jó számmal sajnos mert a járvány csúcsán kezdtünk oltani. Ebből is fakadnak az összeesküvés elméletek.
Viszont hány kismama halt meg covidban és hány oltásban? Na hat ez azért nem mindegy.
42es pont ezért oltasd be magad :) Lehetőleg győzd meg a családod és a barátaidat is.
Hidd el ez, hogy így felkapod a vizet mindenen, ez jobban árt a babádnak. De persze a stressz jó dolog terhesség alatt :) Ja nem...
Szerintem, az hogy egészséges ember meghal hirtelen vérrögképződés miatt elég ritka. Főleg, hogy az oltás előtt elmondták szerencsétlennek, milyen tünetekre figyeljen a trombózis miatt! ( Ha olyan jó az oltás, miért figyelmeztetnek ilyen mellékhatásokra?? Ja, hogy ezt nem tudtad, hogy az Astra oltásánál ezeket mondja a háziorvos? )
Én mint írtam, senkit nem akarok meggyőzni, én nem oltatok, egészségesen élünk, oltassanak a bátrak 😁
Nem nem a vérhígítót ajánlották, hanem a trombózis tüneteit, hogy mire figyeljen. Igen ez a baj, hogy az értő olvasás sem megy, csak a saját verzió harsogása 🤦♀️
Én nem felejtettem el azt sem, amikor M.C. azt nyilatkozta, ne hordjunk maszkot, mert semmitől sem véd meg, erre most az erdőben is maszkot kell hordani.
Szintén pár hónapja, kismamák ne oltassanak, mostmár kell.
Azzal a sok ellentmondással van főleg bajom :) De köszönöm, hogy sokan bátrabbak vagytok, egy év múlva én is beoltatom lehet magam, addigra lesz elég referencia :) Már amit nem tusolnak el... Mert abból van bőven.
Én itt hagyom is a dolgot, és jó egészséget kívánok mindenkinek, és boldog babavárást! Ez egy különleges időszak, nekem gyönyörű, így másodjára is. Igyekszem erre koncentrálni, ajánlom mindenkinek.
Mar beadják az oltast
"Nem lett terhes nőkön, szoptatós anyákon, gyerekeken tesztelve. Biztos nem leszek kísérleti nyúl" Imádom :) Szóval a logikai buki ott van, hogy az is baj, ha nincs vizsgálva, meg az is baj, ha van?
Egyébként kb. úgy működik, hogy
1. állatkísérleti fázisban vizsgálták vemhes/szoptatós állatokon
2. az emberi fázisban vannak tapasztalatok az általános emberi reakciókról, amitől egyébként a terhes nők reakciói nem nagyon térnek el, csak azért nem szokták bevonni őket az első emberi vizsgálatokba, mert ha lenne valami gebasz, akkor várandósok esetében két élet lenne veszélyeztetve. De már tudjuk az emberi vizsgálatokból, hogy semmilyen különösebb gebasz nincs. Épp ezért kezdték el oltani a várandósokat az usa-ban és izraelben, és ha Mo-n is elkezdték volna, már akkor bevállaltam volna a kisbabám érdekében. Mostanra viszont már igenis rengeteg adat rendelkezésre áll terhesekről és újszülöttekről is, szóval senki nem kísérleti nyúlnak jelentkezik.
3. az mRNS oltás hatásmechanizmusából már önmagában is nagyon megalapozottan arra lehetett következtetni, hogy semmilyen befolyással nincs a terhesség kiviselésére, sem pedig negatív hatással a magzatra, ez egyszerűen a működéséből következik, és nemcsak rövid távra igaz. A bejuttatott mRNS megtermelteti a szervezettel a tüskefehérjét, aztán pár nap alatt elbomlik, az égvilágon semmi káros nem marad vissza belőle.
4. azt viszont már tudni lehet, hogy az oltott várandósok újszülöttjei már eleve antitestekkel születnek, ami elég nagy nyereség
Összefoglalva: minden rendelkezésre álló információ és adat alapján a megbetegedés kockázatai és előfordulási valószínűségük messze-messze felülmúlják az mRNS oltás kockázatait és előfordulási valószínűségüket, így színtisztán logikai alapon az ésszerű választás az oltás. És most, hogy ezt már tudni lehet, pont azért sürgetik a várandósok oltását, amiért az elején kihagyták: mert két emberi életről van szó, azaz egy oltással két személyt lehet védetté tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!