Kismamaként beadatjátok a covid elleni oltást?
Figyelt kérdés
10hetes vagyok. Mielőtt kiderült,hogy kismama vagyok azelőtt regisztáltam. Eddig mindenki azt tanácsolta hogy ne adassam be. De ma meg azt olvastam hogy a Pfizerrel és a Modernával oltják a kismamákat.2021. márc. 26. 13:12
1/50 anonim válasza:
Én szoptatok de beadatom az biztos. Lehet amire sorra kerülünk meg is lesz a baba. Nagyon lassan halad. Hiába az ország mozgatórugója a 65 év felettiek!
3/50 anonim válasza:
Biztos, hogy nem. Ki tudja milyen hatása van a kicsire. Nem lett terhes nőkön, szoptatós anyákon, gyerekeken tesztelve. Biztos nem leszek kísérleti nyúl. Se én se a gyermekem
4/50 anonim válasza:
Igen, beadatom, már regisztráltam is
5/50 anonim válasza:
Biztos, hogy nem. 15 hetes vagyok, egy normál orrsprayt nem engednek használni, csak tengervizeset...
Hát akkor egy ismeretlen eredetű oltás, ami ki tudja milyen mellékhatásokkal jár a terhességre/magzatra...
6/50 anonim válasza:
Szerintem normális ember nem adatja be terhesen,lehet lepontozni.
7/50 anonim válasza:
Ha terhes vagy nem fogják beadni.
9/50 anonim válasza:
7 Drága minisztünk ma közölzte, hogy lehet regisztrálni a terheseknek is mert kezdik az ő oltásokat is. 🙄
10/50 anonim válasza:
Oh. Ok.... Hát szerintem épeszű terhes nő nem regisztrál, hacsak nincs valami olyan alapbetegsege, ami miatt kb biztos meghalna a fertőzéstől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!