39+3 napos kismamakent mernetek egyedül vezetni 40 kmt a kórházig és haza?
Figyelt kérdés
Nstre2020. júl. 29. 13:18
1/12 anonim válasza:
Ha nem vagy dekoncentrált, akkor miért ne?
Én személy szerint nem mertem, mert "terhesagyam" volt, de ismerek olyat, aki maga vezetett a kórházba, amikor szülni ment.
Ha már felmerül benned a kétely, akkor inkább ne.
2/12 anonim válasza:
39 hét+3nap.
Egyenként persze.
Simán.
4/12 anonim válasza:
Mindenórás terhesen, úgy, hogy nagy eséllyel nem férsz be rendesen a kormàny mögé??
Felejtsd el!
5/12 anonim válasza:
Ha befèrsz a kormány közé ès koncentrált vagy, akkor persze, vezess. Én 34 hetes vagyok nagy és előre gömbölyödô hasam van, lassan nem fèrek be, pedig ha nem tudok vezetni meg leszek lőve a következő hetekben.
6/12 anonim válasza:
Hát rokonomnak NST után hazafelé vezetés közben folyt el a magzatvize, úgyhogy visszafordult félútról.
7/12 anonim válasza:
Ha te úgy látod menni fog, nem tiltja a törvény. Én ismerem magam, nekem nem menne.
8/12 anonim válasza:
ha nincsen terhességi problémád,vezess amig tudsz és kényelmes
9/12 anonim válasza:
Ahogy jónak látod :)
Én utolsó napig napi 60km-t vezettem. Szülni is autóval mentem be. Semmi gondom nem volt.
Nyilván ha olyan fájásaim lettek volna, én sem ültem volna volán mögé.
10/12 anonim válasza:
Én nem vagyok szivbajos, pl. 26 hetesen simán csuszdaztam strandon ilyen kis enyhe hullamcsuszdan, de vezetni nem vezetnek. Eleg, ha hirtelen bekemenyedsz vagy begorcsolsz es felrerantod a kormanyt. De lehet, hogy csak en vezetek ilyen hulyen, hogy ilyesmik siman elvonjak a figyelmem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!