Van itt olyan kismama, akinek a férje nem otthonról dolgozik, és egyedül van egész nap ebben a helyzetben a totyogojaval? Hogy bírja? Nem féltek?
8,5 hós a lányunk.
Férjem dolgozik egy raktárban napi 8 órát.
Én nem félek.
Az itthonlétet nehezen viselem, mert eddig sok babás programra jártunk.
A napok azért telnek és nagyon remélem hogy hamarosan véget ér a járvány és a korlátozás
Pont most pont ezen gondolkozom. 15 hónapossal vagyok itthon, 10. hetes kismanaként. Párom sokat dolgozik, éjjel is. Bár most kevesebbet, mint a karantén előtt, plusz annyi szerencsénk is van, hogy van kert és elhagyatott sétahely is.
Mégis ilyen nagyon fáradt vagy fásult vagyok pár napja, reggel mindig össze kell szedni a gondolataimat, ismételgetem, hogy (beágyazás, gyerek majd én öltözés, szellőztetés, reggeli...), van hogy a kávémat is elfelejtem.
Pont most tavaszra már sok programunk kialakult, ismerősök, játszóterek èlvezése, pont megtanultam vezetni.
Nem unatkozom, csak ez a fásultság fura.
Nem félek, idős szüleimet féltem, nem us a covidtól, hanem Apu pl idén már túl van egy műtétet igènylő csonttörésen, szövődményeken, több kórházi bentfekvésen. Őket féltem. Nem tudnak skype-olni sajnos, azelőtt nem volt rá szükség, gyakran mentünk tesómék vagy mi.
Tudom, másnak sokkal nehezebb, mint nekünk.
5-ös válaszoló!
Magyarországon éltek? Magyarországon megengedett a levegőzés, ezért ne aszald a gyereket a lakásban.
Amennyiben külföldön vagytok, akkor lehet igaza a rendőrnek, itthon nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!