Van itt olyan kismama, akinek a férje nem otthonról dolgozik, és egyedül van egész nap ebben a helyzetben a totyogojaval? Hogy bírja? Nem féltek?
Elképesztő vagy. Mi az hogy ennek a rétegnek van a legkevesebb gondja? Ezt hogy matekoltad ki?
Egy réteg van kb, aki súlyos gondokkal küzd: azok az egyszülős családok, ahol nincs megtakarítás vagy nincs piackèpes szakmája anyukának (különben felmondana a frncba vagy fogadna valakit a gyerekek mellé, ha más nem, online korrepetítort), a munkaideje rugalmatlan és a gyerekek nincsenek olyan korban, hogy önállóan érdemben ellegyenek.
Illetve még egy: a magukra maradt öregek.
Hidd el, nem szenved annyira egy gyerektelen programozó házaspár sem, vagy egy élsportoló - legalábbis a felszínen első megítélésre.
Ezzel a Ti rétegetekkel én eddig mèlyen együttéreztem, de most nem érzem úgy, hogy bocsánatot kell kérnem azért, mert épp eleget dolgoztunk, és a párom most is épp eleget dolgozik azért, hogy legalább tűrhetően éljünk, és mert lelki fájdalmat okoz a karantén, leginkább mert idős, beteg szüleim nagy öröme eddig a kislànyunk volt, és most hónapok óta nem látják; meg mert strukturáltan szocializàltam extrovertált, ingerkereső gyerekemet és örömmel néztem, hogy virágzik ki és kacag más gyerekekkel, és mert sok év havi 300 órás váltott műszakolás, egy veszélyeztetett terhesség és egy házfelújítás utan évek óta elòször megengedhettem volna magamnak, hogy talàlkozzam rokonokkal, barátokkal, elvonatozzunk a picivel a Velencei-tóhoz, edzésre járjak, és a mostani terhességemnek már gondtalanul örülhessek
Ezek most mind nincsenek, de túlèlem, de a jogomhoz a sajat érzédeimhez ragaszkodom ismeretlen noname kommentelòtársakkal szemben.
Lécci ne rajtunk töltsd ki a frusztrációd
Hogy az égbe ne vettem volna magamra? Undorító troll bántó kommentet írtál.
Én nem tagadom, hogy van érzelmi frusztrációm, itt van mindjárt a bezárt játszóterek miatti 😂
De utolsó számon kérem rajtad, mert te itt gusztustalanul lehordod a másikat hogy milyen kicsinyes gondjai vannak, bezzeg te egy emailt nem tudsz megírni, közben meg itt vitázol, meg ide jársz szórakozni azzal, hogy feszkót vezetsz le.
Semmi jogod bárkinek megmondani miért érezze magát jól vagy rosszul, még akkor sem ha te a saját bajodat nagyobbnak érzed. Magánügy. Meg ellentmondás. Menj mert lassan semmire nem marad időd ;)
Pont annyi közöm van hozzá drága, mint neked más bajához. Jaaa hogy ez felétek nem így működik? Te annak szólsz be akinek akarsz, de a te életedhez másnak "mi köze?"
Ne sajnáltasd magad aztán majd nem nyilvánítunk véleményt. És igen jól mondták előttem, itt mindenki kulturáltan leírta a mondandóját míg ide nem értél mártírkodni, meg igazságot osztani.
Vegyél be magnéziumot, láthatólag rádfére pár szem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!