Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan kismama, akinek...

Van itt olyan kismama, akinek a férje nem otthonról dolgozik, és egyedül van egész nap ebben a helyzetben a totyogojaval? Hogy bírja? Nem féltek?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 23. 16:22
1 2 3 4 5
 21/41 Horaires ***** válasza:
100%
Pontosan! Eddig is majdnem ilyen volt, és épp ez a baj. Mert alig volt így is ember, akivel találkoztunk, tehát nem most, pár hete érezzük magunkat elszigetelve és karanténban, hanem hónapok óta, akár évek óta. S akkor még azt a kicsi szociális érintkezést is elvették tőlünk, ami eddig tartotta bennünk a lelket. Hadd ne érezzük már magunkat szarul még azért is, hogy szarul érezzük magunkat.
2020. ápr. 24. 08:17
 22/41 anonim ***** válasza:
21%
Most komolyan azzal jössz hogy eddig is szenvedtetek? Hát hova jut még ez a beszélgetés, nem ti akartatok gyereket? Én is otthon voltam évekig, 2 picivel, aztán visszamentem dolgozni mert nekem sok volt már itthon. Most nem sokkal később újra hazaküldtek a gyerekekhez de azért közben végezzem a munkàmat is. Már azt se tudjátok mi a bajotok csak itt a vírus egy újabb indok hogy panaszkodni lehet.
2020. ápr. 24. 08:30
 23/41 anonim ***** válasza:
90%

58%os azért arra van időd hogy itt kötekedj, ahelyett hogy "átgondolnád az emailod".

Hadd legyen mar mindenki azért feszült amiért akar. Nagyon ráérsz...

2020. ápr. 24. 08:48
 24/41 anonim ***** válasza:
100%
Egyre több kérdésnél látszik, hogy az embereknek agyára ment ez a vírus pánik sajnos. Most komolyan azon vitáztok kinek a rosszabb? Mindenkinek rossz vagy ezèrt vagy azèrt, èrtse már meg mindenki. Nem egymást kellene marni, a feszültséget nem itt kellene màsokon levezetni ( kiemelten gondolok itt az 58%-os válaszolóra).
2020. ápr. 24. 09:51
 25/41 anonim ***** válasza:
75%

22. Oda jut el a beszélgetés, ameddig troll módon belegázolsz az itt kommentelő emberekbe, hogy magadat sajnáltasd.

Amúgy biztos nehéz Neked, és ha csak simán ezt leírod, csomó együttértést kaptál volna.

Ez egy ilyen nagyon tipikus kommunikációs agresszió, amit csinálsz, nyilván a frusztráltságod motivál, de senkinek nincs itt szüksége erre a stílusra. Teljesen normál beszélgetés volt, amíg nem jöttél.

2020. ápr. 24. 10:38
 26/41 anonim ***** válasza:
0%
Utolso: ertem en amit irsz es maximalisan igazad is van. De: azert ne emlitsuk mar egy lapon a jatszoter es a baba klubbok hianyat azzal, hogy sokunk kuzd a munkajaert, emellett tanul es eletben tart 1 vagy tobb gyereket is. Nagyon nem ugyanaz a kategoria.
2020. ápr. 24. 10:39
 27/41 anonim ***** válasza:
51%
24nek ment
2020. ápr. 24. 10:39
 28/41 anonim ***** válasza:
0%
Igen, nagyon ráérek, mert kénytelen vagyok főleg éjjel végezni a munkám alvás helyett, ha nem akarok agyvérzést kapni hogy félpercenként félbeszakít a gyerekek visítása.
2020. ápr. 24. 10:40
 29/41 anonim ***** válasza:
75%
De persze mindenkinek a maga baja a legnagyobb: valakinek az, hogy zarva a jatszo, masnak meg, h legyen mit enni es ne bukjon meg a gyerek.
2020. ápr. 24. 10:41
 30/41 anonim ***** válasza:
100%

Másrészt Te magad írod, hogy sok volt Neked itthon, nem értelek, komolyan. Pontosan tudnod kell, hogy a gyereknevelés 25 év gyerekenként, ebből van, akinek az otthon levős 2 év nagyon nehéz, komoly hangulatzavar forrása is lehet, miközben az a 3 megmaradt szoc kapcsolat tartja életben az embert, amit most elvesztett.

Ettől még nem bánta meg a gyerekvállalást.

2020. ápr. 24. 10:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!