Kismamaként beadatjátok a covid elleni oltást?
Egyébként több dolgot sem értek:
Nem vagyok kormánypárti, ezt leszögezem, nem is szeretek politizálni, DE nem fogom megérteni, hogy ezért ugyan miért támadja Orbant bárki, hogy hoztak egy olyan döntést, hogy a kismamak megkaphatJÁK, ha akarjak, tehát nem kötelező(!!!) csak LEHETOSEG, akkor és csak akkor, ha így döntenek, hogy akarjak a két legjobb vakcina egyiket, amivel már Amerikában és Izraelben beoltottak egy csomó kismamát és statisztikailag semmi nem történt velük (tehát most ne számítsuk vakcina mellékhatásnak, azt ami statisztikailag barmelyik terhessel amúgy is megtörténhet sajnos), ellenben meg a magzatnak is jó volt.
Azt sem ertem, hogy valaki aki kb bolti eladó vagy épp pénzügyi vezető valahol milyen alapon idiótáz le itt (vagy bárhol) olyan embereket, akik esetleg hozzáértő szakembereknek és statisztikai adatoknak hisznek a nem tudom melyik oltastagadó 5G és laposfold hívők helyett.
Azt sem ertem, hogy miért fosik be mindenki, ha valaki oltas után szívrohamot kap az bezzeg mondjuk senkit nem érdekel hányan veteltek el covid miatt és hányan haltak már meg kismamak közül vagy haldokolnak jelenleg is lelegezteton és hat lehet ezt szépíteni, de pont azért mert terhesek. Tehát félünk attól, hogy egy vírus darabkától vagy valamelyik (nem új) vivőanyagtol majd 2 feje lesz a gyereknek, vagy majd pont attól halunk meg (???), de az senkit nem zavar, ami a valós statisztika, hogy a várandós nők esetén sokszoros a kockázat a nem várandósokhoz képest.
F.ck Logic. De tényleg.
24 ebben semmi újdonság sincsen. Eddig is erről volt szó és naiv aki bármi másra számított. Bele gondoltátok már úgy igazán mennyibe is kerül az egészségbiztosítónak ez rengeteg intenzives ellátás? Csak nem gondolta senki hogy az állam ezt állni kívánja ha lesz oltas...
Itt mindösszesen arról van szó, hogy most már a terhesek is kérhetik. Eddig ok teljesen ki voltak zárva. Se több se kevesebb nem történt. Nem kéri, nem kéri. Akkor otthon marad. Mert hogy ez a két logikus opció van az ellen, hogy mértéktelen pénzeket költsünk ápolásra. Volt itt egy orvos ő biztos tudja mennyi egy két hetes intenzív kezelés költsége vs az oltásé. Gyanítom több millió a különbség.
26 érdekelne milyen tény, amit tudunk hosszú távú oltási következményről. En egyről sem tudok, igaz, nem kutakodtam nagyon melyen a témában. Egyről tudok ami mondjuk rövidtávú volt, hogy az egyik adag gyermekbenulas ellenit elcsesztek és konkrétan megbetegedtek a gyerekek akik megkaptak. De ott sem volt semmi olyan, ami eltérő lett volna magától a betegségtől, tehát konkrétan a gyermekbenulast kaptak el. Ami abban az esetben ultragáz volt. Most ha ebből indulunk ki max covidos leszel. Amire így is egész jó eséllyel pályázunk, ha meg nem voltunk. Viszont a vakcinák jó részében nincs elő vírus. Amit terhesek kapnak abban meg csak darabkak vannak.
Szoval őszintén érdekel és nem gúnyolódasbol, mi az a múltbeli oltási hosszú távú mellékhatás amiről már tény, hogy tudunk?
Amit viszont biztosan tudok csak a környezetemben atesetekről: tudokapacitas romlás-hónapok óta tartó, nem tudjak meddig, szaglas részleges elvesztése- hónapok óta, nem tudjak meddig, cukorbetegség- nem tudjak helyre jön e valaha, véres vizelés- honapok óta, nem tudjak mikorra jön helyre a vess-helyre jön e (?). És az en környezetemben eddig hal isten mindenki “könnyen” megúszta. Vagy meghalt, ez mondjuk elég hosszú távú következmény, mondhatni fatális. És nem, nem volt beteg. És öreg se nagyon. Ötvenes. Ez a két véglet volt.
Tehát tényleg érdekel eddig milyen oltási következmények léteztek amiktol esetleg most is félünk vs a covid amiről tudjuk hogy vannak és lesznek szép arányban közép és hosszú távú következményei annál is, aki amúgy nem lesz olyan nagyon beteg...
Jaj a tiltakozók mennyire, de mennyire jól tájékozottak ebben a témában. Azt se tudni, hogyan működik az oltás, aha, aha, maximum te nem tudod, mert gyenge a felfogásod és könnyebb ezt mondogatni, hogy "senkisetudhassaa". Gondolom ezt pont nem tudod, hogy hogyan működik, de az összes többi oltást nagyon jól ismered. De nem kell ilyen messze menni, ott az ibuprofen, a legnépszerűbb fájdalomcsillapító, na az hogy működik és mennyit tesztelték, mielőtt piacra dobták? Ugyan annyira fogggalmatok sincs róla, csak megszokásból kapkodjátok.
Én be fogom adatni, ha az antigénes verziót adják. A gyengített vírusos verziókat nem szeretném, mert annak mellékhatása lehet a láz, ami terhesen veszélyes lehet. NEM fognak szándékosan megmérgezni, megölni az oltással. Kinek lenne érdeke lebetegíteni, kinyírni a kismamákat??
Azért, mert a nagy többség könnyen megúszta a fertőzést, még nem biztos, hogy én is könnyen felgyógyulok belőle, ha elkapom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!