9.dpon hüvelyben szurkalo erzes enyhe menzi görcs méh szurkalas és petefeszek szurka lehet beagyazodastol? Vizes kremes folyas?
Szia sorstárs
Én is a 9 dpo-n vagyok és nekem is szurkolás van. Elég erős
Drukkolok magunknak
1es vagyok, azt elfelejtettem, hogy amikor a lányommal terhes voltam akkor éreztem ugyan ezt
Lehet beágyazódás
Szia .
Köszi ,énis neked.:)
Mèg annyi hogy nagyon fajnak a melleim.
Nekem is lányom van :) nagyon varja már hogy mikor lesz kistesoja :)) hat remélem most összejön :) én nála nem ereztem semmit csak pecsételő vérzésem volt.
Szülés óta mindig érzem az ovut előtte sosem .
Nekem 5 nap múlva nem kéne megjonnie.
Neked ?
1es vagyok és nekem is 5 nap múlva kellene. 😁
Szia 5-ös 😁
Én is szülés óta érzem a peteérést
Amúgy a melleim fura mert olyan mintha fájna, csak elhesegetem mert nem akarom bebeszélni sem
Ti mikor teszteltek?
Jó reggelt csajok!
Remélem nem jön meg egyikünknek sem . :)
Elfelejtettem írni hogy merem a hőm ma reggel 37,4 tegnap és tegnap elott 37,3 volt 22. napon tegnap elott szinten 37,4 volt alaphom 37,9 ovu ota megy feljebb 37,2 rol
Remélem babóca lesz? :)
Ti merítek hőt?
Én ma csinálok egy ovus jostesztet reggeli pisi kikészítve. :)
Vinnem kell a gyereket suliba csak utána lesz időm.
Ha eros 2 csíkos lesz eljövök még egy párat menzi napjáig aztán meglátjuk mi lesz.
Ha eros marad tesztelek hvg vel is .
Ti ?
Szia .
Nekem alt. 30 naposak a ciklusaim és 15-16.napon van ovum , a mostani szerintem 26 napos lesz mert most előbb csúszott valamiért és így a 13 .napon volt ovum .
Hát nemtudom mi lesz majd kiderül.
Sok sikert mindenkinek! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!