9.dpon hüvelyben szurkalo erzes enyhe menzi görcs méh szurkalas és petefeszek szurka lehet beagyazodastol? Vizes kremes folyas?
Dehogy megy el hamar 😅😅😅 ma amikor boltban voltam alig bírtam ki, hogy ne vegyek egy 10es tesztet.
De nem vettem
Amúgy csak 25ös van itthon
Nektek nem szurkal egy pontban a méheteknél ?Mert nekem már nem szurkal a petefészkemnél hanem középen valahol fent a méhemnel de mindig ugyan ott.
Folyásotok milyen?
Nekem pár napja sok és híg tejszeru volt most meg kicsit sűrübb krémes és kevés.
Remélem jó a megérzésem szerintem ebből baba lesz :)
Nektek is szurkolok! :)
:))
Az jó hogy kibírtad ügyi vagy ! :)
Hat én azzal nem próbálkoznék nekem még a 10es sem mutatna semmit :))
Szia I nincs képed? Szívesen megnézném
Azért nekem pl még soha nem volt szellem csík egyik testemen sem
Én alig alig hiszem, hogy van olyan
Szóval nagyon drukkolok
Kérdező nekem tegnap és tegnap előtt volt erős inkább éles szúrás és ahogy te is írod. És pont egy ponton. Nagyon fura volt. Emlékeztetett a lányomhoz...
És 2 napig szinte végig. Ma reggel is de napközben ez már elmúlt. Én már nem is tudom, hogy mit gondoljak.
Nagyon izgulok csajok.
Lányomnál 11 dpo volt halvány pozi. Nagyon halvány
De most nem fogok holnap meg tesztelni.
Hát itt a tesztem. Bejelöltem ahol vélni látok valamit. De tényleg nagyon kell mereszteni a szemet előre szólok 😂
Én nem latok rajta 2.csíkot sajnos:(
Lehet élőben jobban látszik de így nem.
Mondtam hogy szerintem ne tesztelj!:)
Mindegy mostmar vasárnapig bird ki ha nem jön meg tesztelj mégegyszer.
Nekem is 1,5 hettel előtte szokott kezdődni menzesz erzes meg nekem pé.utan mindig fajnak a melleim amíg meg nem jön.
Kitartás! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!