9.dpon hüvelyben szurkalo erzes enyhe menzi görcs méh szurkalas és petefeszek szurka lehet beagyazodastol? Vizes kremes folyas?
Jó reggelt!
Én éjszaka megjon érzésre ébredtem azt hittem megjött de nem szerencsére elmult mostanra.
A hőm még mindig 37,4.
Most hogy ébresztettem a kislányt elkapott egy picit a hányinger de ezis elmúlt kb. 1perces volt .
Nem értem.
Hmm..
Sziasztok! Szerintem nekem meg fog jönni vasárnapra.
Elkezdett megint fájdogálni a hasam alja tompa zsibbados erzes. A derekam nem fáj.
A szurkalas még meg van.
A cickoim egyre jobban fajnak.
Félek hogy megfog jonni.:(
Sziasztok csajok. Most jutottam teló közelbe. Reggel csináltam egy 25ös tesztet és full negatív lett. Még egy ici picike halovány semmi sem jelent meg
És a hasam fáj mint amikor még akár jönni. Szerintem én is elengedtem a hónapot.
Következő hónap talán jobb lesz
Kérdező és a hőd?
Mi is jókor voltunk együtt szóval nem tudom
Szia.
Szerintem korán csináltad főleg 25sel ,sztem 10el kellett vona de lehet hogy az is - lett volna, én ezert nem merek tesztelni.:(
Nekem hol faj , hol nem úgyhogy nemtudom mi lesz.
Mi ovu elott 1 nappal voltunk eggyütt.
A hőm ugyan olyan magas 37,4
Azért reménykedjünk hátha valamelyonknek összejön. :)
Tudom, hogy 10es kellett volna csak az nem volt itthon 😅
Amúgy lányomnál a 25ös a 11 dpo-n kimutatta. Halványan, de pozi volt. Azért is próbálkoztam be
Szurkolok nektek 🤗
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!