9.dpon hüvelyben szurkalo erzes enyhe menzi görcs méh szurkalas és petefeszek szurka lehet beagyazodastol? Vizes kremes folyas?
Jó reggelt csajok
Én nem mérem a hőm mert a lányom 2,5 éves és van olyan, hogy ébred éjjel/kora reggel.. . Most pl jön az utolsó 2 foga... De a tiéd nagyon biztató, ahogy én tudom.
Írd majd meg a jós teszt eredményed
Én is lh tesztelek. KB június óta próbálkozunk a tesóval. De 5 hónapja volt egy missed ab-om. Azóta használom az lh tesztet
Ez a ciklus 31 napos lesz nekem és a 17.nap volt az ovum.
Még mindig olyan furán érzem a melleim. Úgy az egészet. És ma reggel is van szurkálás
Sziasztok.
Meg csináltam az ovu tesztet,hát jól kivehető halvány 2 csíkos. :(
Remélem erősödni fog.
Nekem tegnap este óta nem fáj a hasam ,éppenhogy egy picit ezrem a petefészkem körül ,inkább ilyen apró hatarozott szurkálások vannak egy pontban a méhemben de nem középén hanem kicsit oldalt.
Huvelyszurkalas is elmult .
Hát nemtudom mi lesz nagyon izgulok. :)
Nem aggódom, csak izgolulok nagyon mert nekem még nem volt 2 csíkos tesztem .
Iga ez ovu teszt de én ennek is örülök . :) ilyet most használok először.
A lanyonla sem mutatott semmit a 10 teszt csak a kórházi egy hét kese után.
Sziasztok nevezem magam A-nak a félreértések elkerülése érdekében.
Én voltam az 1es meg a missed ab-os is
Ma nekem kicsit megjön érzésem van
Derekam is fáj picit.
4 nap a nemvártig. Persze gondolom mindenki izgul. Jaj úgy csinálnék egy tesztet
Ti, hogy vagytok?
Szia 1-es .
Igen, szerintem beszelhetek mindenki névében hogy izgulunk:)
Te pedig ne tesztelj bird ki azt a 4 napot hamar elmegy . :)
Nekem elmult minden kiveve a szurkálást ,és persze a melleim nagyon fajnak de ilyen szokott lenni hogy fajnak mindig.
Nekem a hőn furcsa hogy ilyen magas nem szokott ennyire felmenni max 37,2 ig.
Én nem tesztelek ,nem merek nem bízom már a testembe:(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!