16 éves vagyok és teherbe estem, a barátom mellettem marad és támogat, azt mondta én döntsem el megtartom-e! Mit tegyek?
Annak idején én sem anyuval,hanem a keresztanyámmal mentem elözször dokihoz.16 voltam e´n is.Fe´ltem,hogy baba van a dologban,de anyutól is,mert szigorúak voltak...
Szerencse´re nem volt gond.--Kaptam 2 féle gyógyszert,hogy jöjjön meg,és a nem akkor hoppá.....
Nem lett gond,onnantól tabit szedtem....
Szerintem vetesd el,mert valószínü,hogy el rontod az e´leted.Még nagon fiatal vagy...Elötted az élet.
Ráérsz még a gyerekkel.Nekem 26 évesen született meg a lányom....
Szia
Egyik kommentedben azt írtad, hogy 4-5 hetes vagy! De ez már biztos, vagyis van + teszted és orvos látott? Vagy csak késik, és onnan gondolod, hogy baba van? Mert ez nekem nem világos!
Szerintem nem lenne szabad megtartanod a babaát. Tudom kegyetlenül hangzik, De ha megtartod és nem tudod elérni azokat a célokat, amiket szeretnél. vagy éppen a baba miatt nem tudsz, úgy élni, ahogyan elképzelted, akkor megvan rá az esély, hogy őt fogod hibáztatni ez miatt. És az neki se tenne jót. Neked még más dolgokkal kell foglalkoznod és nem egy babát nevelgetned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!