Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 hónapos terhesen örülnél,...

5 hónapos terhesen örülnél, ha karácsonyra bababoltba kapnál kupont?

Figyelt kérdés
Vagy jobban örülnél valaminek, ami kimondottan neked szól, nem a babának?

2019. dec. 16. 18:33
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%

Az utalvány nem pénz. Az utalvány = fogalmam sincs mit adjak neked, de azért jól lekorlátozom, hogy nehogy olyasmire válthasd, aminek tényleg örülnél.... ;)

Ha ennyire nincs ötleted, adj inkább tényleg pénzt!

Egyébként ahogy írsz az egészről, inkább könyöradománynak, mint ajándékozásnak tűnik.

Még fel is háborodsz, hogy valaki nem esne hasra ilyen "ajándéktól".

A karácsony karácsony. A gyerek születésére tartogasd a neki szánt ajándékot, ha muszáj ajándékozni (miért is az?).

2019. dec. 17. 14:59
 32/36 anonim ***** válasza:
100%

A férjnek is bababoltos utalványt vennél? Vagy csak a nő érdemli ezt?

Három gyerekünk van, volt olyan, hogy épp karácsonykor voltam terhes, én is és a férjem is kapott meglepit, plusz kapott a baba is "előlegbe" ajándékot, na, az volt az utalvány.

Fel sem merült senkiben, hogy másképp is lehetne.

2019. dec. 17. 19:02
 33/36 anonim ***** válasza:
19%
#23 vagyok, jó, amúgy igen, örülnék,mást úgyse tudnál nekem adni, ami a hasznomra válna. :) Valamit amit meg nem használok, akkor azt meg minek vennél, hogy 'csak legyen.' ?:) Szóval asszem talán jó lesz a kisbaba-felszerelésre az utalvány. :) Nekem amúgy még nincs gyerekem , de pár éven belül tervezem, és azt kell mondjam, hogy igen, örülnék. :) Mert ez úgyis ilyen plussz lenne, tehát tényleges segítség, tényleges ajándék. :)
2019. dec. 17. 20:39
 34/36 anonim ***** válasza:
94%

Ki mondta hogy elvárja bárki is az ajándékot?

Ilyet itt egyetlen válaszban sem olvastam.

A kérdés az volt, hogy ha már vesznek egy terhes nőnek akkor örül e a babautalványnak.

Nyilván olyan eseteket feltételeztünk, ahol szokás az ajándékozás.

Pl tesómnak 2 gyereke van, évek óta minden alkalomra kb 10-10 ezerért vettem fejenként a gyerekeknek ajándékot..Nyilván amíg nem volt gyerek helyette nekem vettek. Nem vártam el, de így tartja az illem és nálunk így szokás, tehát igen, terhesen is kaptam, mostmár idén a lányunk kap csak.

De nem elvártam, én is elköltöttem a lányaira dupla annyi pénzt, mint amennyit én visszakaptam, mivel 2 gyerkőc van..

Az önzőségről meg annyit, hogy a lányunk 1 éves lesz, mióta megtudtuk a terhességet onnan nézve a mai napig kb 2 millió ft-ot költöttünk rá. Nem hiszem hogy annyira önzők lennénk és nélkülöznénk.

Bocs én nem vagyok egy amőba szintjén, én adok magamra, szeretem a drága krémeket, parfümöket, imádok olvasni és imádom a könyveket, a konyhai cuccokat is és örülök ha kapok ilyeneket. Akinek az anyaság az egyetlen létcélja hát legyen, én a lányom imádom de mellette az életem is, a lányomat is így fogom nevelni, legyen érdeklődő.

2019. dec. 17. 22:01
 35/36 anonim ***** válasza:
84%
nem
2019. dec. 19. 16:52
 36/36 anonim ***** válasza:
100%

5 hónapos terhes vagyok a második gyerekkel. Mindenünket úgy vettük az elsőnél, hogy csak néhány új ruhára lesz szüksége az érkező babának. Ilyen helyzetben nem tudnám mire költeni az utalványt, mert az extra felszereléseket (hinta, ringató, babafészek, akármi) vagy nem is használnám, vagy már rég megvan. Ruhákat tapasztalatból ilyenkor még nem veszek, mert hiába vlenne egy garnitúra 50-es, ha 60 centivel születik. Ezt előre nem lehet látni, így nekem nem lenne hasznos.

Annak az anyukának is igaza van, aki szerint apa se bort meg személyes ajándékot kapjon, ha a kismama saját igényei megszűnnek a terhességgel. Lehet kedvenc parfümje vagy egy vágyott ékszer, aminek jobban örül egy kuponnál. A következő években úgyis félre kell tennie magát.

2019. dec. 21. 17:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!