Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Karacsonyra kiirt kismamák...

Karacsonyra kiirt kismamák vagytok? Hogy érzitek magatokat?

Figyelt kérdés
2013. okt. 28. 07:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szia. Mi jól vagyunk,babánk sokat mocorog, én pedig ennek nagyon örülök:)

Idáig panaszmentes volt a terhesség, most néha kicsit fáradtabb avgyok, de ennyi. És te kedves kérdező?

2013. okt. 28. 07:26
 2/11 anonim ***** válasza:
Szia! Mi is jól vagyunk, egyre fáradtabb vagyok én is és kezd nyílni a méhszáj, a doki pihenést rendelt el, de elég nehéz két pici mellett. Úgy várom a Jézuskát, mint már nagyon rég! :D
2013. okt. 28. 08:19
 3/11 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Mi december 28-ra vagyunk kiírva, és ahogy előttem is írták, Én is hihetetlenül várom a Jézuskát!! :) Vagyis inkább már a decembert, mert tudom, hogy nem biztos hogy kivárja a Kisfiam az idejét, és hátha egy-két héttel hamarabb jön. :) Első baba, terhességem panaszmentes volt eddig, már most kezdek gyorsabban elfáradni, a mocorgása néha fájdalmas is, de örülök is egyben, hisz ez az egész leírhatatlanul jó érzés! :) És Te kedves kérdező? Hanyadik baba? Kisfiú, kislány?
2013. okt. 28. 15:03
 4/11 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Nálunk első baba... sokat mocorog, nekem is néha fájdalmas, de már nagyon várom h megszülessen. Mostanában egyre gyakrabban érzek nyomást, enyhe fájdalmat odalent, de pihenésre csillapodik, vagy el is múlik. Remélem nem lesz semmi gond, dokihoz csak két hét múlva kell mennem. Nálatok volt már ilyen? Egyébként a fáradékonyság nálam is erősen jelentkezik.
2013. okt. 28. 16:09
 5/11 anonim ***** válasza:

Mi december 27-re vagyunk kiírva

(utolsó hozzászóló)

2013. okt. 28. 16:10
 6/11 anonim ***** válasza:
Sziasztok!:-) Köszi jól vagyunk, de egyre nehezebb.. Az alvás egyre nehézkesebb, a szoptatós párnám nélkül meg sztem már nem is menne.. Pár napja elkezdtem savasodni, meg vizesedni is, ma már a gyűrűimet is levettem, mert már nem sokáig lesz már jó.. A hátam sokat fáj és már nem nagyon tudok háton feküdni.. De a picike jó sokat mozog, főleg tegnap, egész délután buli volt a pocakban..:-) Első lesz a baba,egy kisfiúcska, már nagyon várom! kb 2 hét múlva a kórházi pakkot is összerakom. Amúgy december 23-ra vagyunk kiírva, de keddenként töltöm a heteket, dec 24-ét töltöm be a 40. hetet..:-)
2013. okt. 28. 17:24
 7/11 anonim ***** válasza:
2. v.ok. Lassan itt az idő! :) Hogy vagytok mostanság? Hogy bírjátok? Van aki már babázik?
2013. dec. 12. 11:32
 8/11 anonim ***** válasza:

Szia! :-)

Mi 23.-ra vagyunk kiírva, alig 11 nap van hátra..:-) Jóslófájások már vannak, néha méhösszehúzódás, de telejsen jól vagyunk, pocak 1 mm-t sem ment lejjebb..:D Várjuk,hogy mikor szeretne kibújni a kisherceg.. És ti hogy vagytok? :-)

2013. dec. 12. 20:59
 9/11 anonim ***** válasza:
Szia! Ismét2. v.ok. Mi is hasonlóképp. Pocak fenn, méhszaj zárt,jóslo akad. Doki szerint ott lesz a fa alatt. Bízom benne! :) Minden jóslonal nézem az órát, hátha... :D Várom a csodát! Így nem tudok készülni a karácsonyra sem,hisz nem tudom, hogy mikor indulunk. Próbálom pedig van 2 kis ördögöm... Ami jó, hogy gyorsan telnek a napok, de a karácsony is közelebb kerül minden nappal... (telorol irok, bocsi a hibákért)
2013. dec. 12. 22:19
 10/11 anonim ***** válasza:
Bizony, minden nappal egyre közelebb leszünk! :-) Én is teljesen zárt vagyok, amúgy minden rendben, járogatunk az NST-re, aztán meglátjuk.. Nálatok kisfiú vagy kislány lesz? :-)
2013. dec. 12. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!