Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti kiíratnátok magatokat...

Ti kiíratnátok magatokat táppénzre, ha ilyen gondotok lenne?

Figyelt kérdés

24 hetes vagyok és alig tudok menni. Olyan,mintha valami becsípődött volna a derekamnál és a fenekemnél. Reggelente a férjem húzkod ki az ágyból,annyira fáj. A munkám egyébként nem megterhelő,irodai ülő munka 8 órában. Igaz ülni sem kényelmes,én ezt okozom,hogy ilyen gondom lett,de csak tipp. Szerintetek lehet hozzá köze,hogy sokat ülök?

Eddig tornáztam Rubint Réka kismama tornájára,de így ezt sem bírom csinálni.

Mit tehetnék,hogy ne fájjon?

2013. okt. 9. 09:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Teljesen normalis,nekem is ilyen volt. Volt, h menet kozbe meg kellett allnom, mert nem birtam raallni a labamra, azonnal belenyilallt a csipombe. Nem az ulomunkatol van. En itthon voltam a 6.hettol kezdve, es megis megtortent.
2013. okt. 9. 09:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy elmozdult az egyik medencelapátod egy rossz mozdulattól (terhesen gyakori a lazább ízületek miatt). Van rá remény, hogy 4-5 nap múlva visszarendeződik, de ha nem, manuálterápiával óvatosan helyre lehet tenni terhesen is.
2013. okt. 9. 10:18
 3/3 anonim ***** válasza:

Èn is ezzel szenvedek màr kb 12. hèttől, most lèptem a 25-be. Panaszkodtam sokat a hàziorvosnak, vèdőnőnek, szerettem volna picit kiíratni magam nèha legalàbb pàr napra, de itt külföldön nem teszik ezt a szivessèget meg. Ràadàsul èn nagyon sokat hajolgatok munka közben, van olyan nap hogy visszarendelnek èjszakàra is, ès úgy vagy 15 óràt dolgozok nèha. Làtjàk rajtam bent is hogy nem vagyok "happy" de nincs vàlasztàsom, ha normàlis pènzt szeretnèk kapni abban a röpke 9 hónapban míg otthon lehetek majd, a baba születèse előtt 11 hèttel hagyhatom csak abba a munkàt. Ha èn ezt így kibírom, hatalmas ünneplèssel hagyom ott a cèget vissza nem tèrèssel...mèg van 1 hónap ;-)

Otthon màr abbahagytam volna a munkàt. A Te döntèsed :-)

2013. okt. 9. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!