Ti 35-36 hetesen elutaznátok a családi karácsonyra?
Figyelt kérdés
Karácsonykor leszek a 36. hétben (rá 2 napra töltöm be)Az odaút macerás: vonat, tömegközlekedés, autó (kb. 2 és negyed óra), ha nincs késés, jó az idő. Visszafelé, ha muszáj, elhoznak kocsival, ami, ha jól lehet jönni, jó másfél órás út. Holnap kezdem a 34. hetet, eddig a méhszáj zárt, viszont iszonyat sokat keményedek, néha picit görcsöl is a hasam. Ti elmennétek a helyemben? Nem tudom, mi legyen...2012. dec. 13. 11:19
1/12 anonim válasza:
Én elmennék. Igaz nyáron, de én nyaralni mentem ugyanilyen macerásan, mert a nagyobbam vonatozni akart, akkor voltam 36 hetes, és hazafelé már 37.
Én is sokat görcsöltem, de ha menni kell, hát menni kell:D Én nem bántam meg, hogy elmentem. Vigyél magaddal sok törlőkendőt a wc-re, olvasnivalót, innivalót, ennivalót, még jól is fogod érezni magad, vagy csak beszélgessetek a pároddal, sokáig most úgysem a kettősötök lesz a főszereplő:)
Plusz otthon majd mindenki téged fog kényeztetni, meg kímélni, legalább kipihened magad:)
2/12 A kérdező kommentje:
Köszi :) Igazából csak attól félek, mi van, ha pont vmi vacak idő lesz, és haza kell jönni? (Egyébként is, mert 27-én már vizsgálatra kell mennem). De akkor majd meglátjuk :)
2012. dec. 13. 11:27
3/12 anonim válasza:
Persze hogy elmennék
Attól jobb nem lesz hogy otthon leszel! Na meg az ember ha társaságban van, nem is érzi a fájdalmat, keményedést, nem befelé figyel! Mozd
4/12 anonim válasza:
akkor meg is válaszoltad.
ne menj !
6/12 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat!
2012. dec. 13. 11:38
8/12 A kérdező kommentje:
Köszi neked is! Nem tudom, ki pontozza le a válaszolókat? Majd én értékelem, hogy nekem hasznosak-e, speciel mindenki zöld kezet kapott, mert a kérdésre kaptam válaszokat!
2012. dec. 13. 11:57
9/12 anonim válasza:
Mi már nem megyünk, igaz én 37 hetes leszek akkor, de már egy ideje nem utazgatok. Múlt héten bekerültem a kórházba kb. a semmiből jöttek a görcsök, szerencsére kiengedtek, de sajnos a terhesség végén már bármikor lehet szükség dokira. Vagy csak én vagyok parás:-)) Végülis ha van autó kéznél, akkor gondolom a kórházba is be tudnak vinni, ha szükség lenne rá.
10/12 A kérdező kommentje:
Igen, én is parás vagyok, főleg így, hogy sokat keményedek.. Igen, van autó, hát a legközelebbi kórházba be tudnak vinni, ha bármi van, bár őszintén inkább itt szülnék, ahol az orvosom van, és ahova eddig is jártam :) Nem tudom még mi lesz, ha mondjuk leesik nagy hó, akkor tuti nem indulunk el...
2012. dec. 13. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!