Adtok valamit a nődokitoknak Karácsonyra?
Én inkább a gyerekorvosnak gondoltam adni, illetve a védőnőnek. a védőnőnk, meg a dokinőnk sokszor jön házhoz, kedves, stb.
a nődokinak fizetünk, az bőven elég lesz neki az 5 perces vizsgálatért. :)
Főleg kismamik érdekelnének, akihez terhesgondozáshoz jártok pl., nem pénzért.
Vagy szerintetek gáz lenne?
szia
mivel én fizetek minden alkalommal amikor megyek hozzá, így az ajándék nekem már nem fér bele.Viszont ha nem fizetős lenne akkor meg vmi kis aprósággal meglepném, vmi jó kis minőségi bor,+finom csokival szépen becsomizva.
De csak tényleg akkor ha mindig hozzá mész és kedves is.
Utcsó!
Lehet, hogy te így érzed, és neked senkid, de nekem a terhességem eleje óta egy fillért nem kért, nem fogadott el soha, mindig délutánra hív, hogy ne kelljen várni, ne legyenek sokan a klinikán, és nagyon kedves, bármikor hívhatom, ha bajom, kérdésem van, akár hétvégén, éjjel...
Igenis az életünk részének, és fontos tényezőjének érzem, ezért gondoltam, hogy nem nagy ajándékkal, vagy olyasmivel, amit az ember a hozzátartozóinak, szeretteinek ad, de valami aprósággal meglepnénk esetleg (korántsem biztos, hogy elfogadja).
Ha valaki rendszeresen fizet a dokinak, ott nyilván más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!