Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 hónapos terhesen örülnél,...

5 hónapos terhesen örülnél, ha karácsonyra bababoltba kapnál kupont?

Figyelt kérdés
Vagy jobban örülnél valaminek, ami kimondottan neked szól, nem a babának?

2019. dec. 16. 18:33
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
30%
Nem.
2019. dec. 16. 18:35
 2/36 anonim ***** válasza:
78%
Én például nagyon-nagyon örültem volna neki. Pont 5 hónapos voltam karácsonykor és egy csomó dolgot kaptam a picinek, nagyon örültem neki!
2019. dec. 16. 18:37
 3/36 A kérdező kommentje:
Sok helyen olvasom, hogy nem örülnek az ilyesminek, de ez számomra érthetetlen. Fontosabb egy kupon a zarába, vagy egy századik könyv, vagy egy legújabb iphone, minthogy a babádra gondolj? :D Hát én terhesen biztos babacuccnak örülnék a legjobban, mivel csomó mindent kell venni és egy kisebb vagyonba kerül minden. Vagy ezek szerint tévednék?
2019. dec. 16. 18:39
 4/36 A kérdező kommentje:

Na végre valaki örül annak, hogy gyereke lesz és nem csak magára gondol. Vagyis a korábbi ilyen jellegű kérdések alatt mindenki csak magára gondolt🤣

2019. dec. 16. 18:40
 5/36 anonim ***** válasza:
71%
Én egy játszószőnyeget kaptam ajándékba, amikor az utolsó napom volta munkahelyen, annak is nagyon örültem. :D Szerintem ahol örömmel várják a babát ott örülnek egy kuponnak.
2019. dec. 16. 18:48
 6/36 anonim ***** válasza:
73%

Nem örülnék! Attól, hogy gyerekem lesz nem szűnök meg létezni, én is ugyanaz az ember maradok!

Örültem a babának, meg a terhességnek, természetesen!!! De egy bababolt utalvány nem nekem ajándék, hanem a babának. Márpedig ha valaki engem akar megajándékozni, akkor nekem vegyen ajándékot.

Onnantól, hogy a baba megszületik, a legtöbb szülő úgyis háttérbe helyezi magát. Én is inkább a gyereknek veszek valamit, mint magamnak! Elmegyek vásárolni, hogy veszek magamnak egy nadrágot, tuti, hogy semmit nem veszek, mert a lányomnak találok 10 dolgot🤷🏼‍♀️

Vagy ha már megszületett a baba, akkor is anyuka minden szülinapra meg karácsonyra babás/gyerekes dolgot kap?

2019. dec. 16. 18:49
 7/36 anonim ***** válasza:
100%

Amit az 5-ös ír, az meg teljesen más.

Ha kaptam valami babás dolgot, “babaváró ajándék” címszóval, annak természetesen nagyon örültem. Én is kaptam a vendégeimtől az utolsó munkahetemen.

2019. dec. 16. 18:52
 8/36 anonim ***** válasza:
73%
Én örülnék. Egy élmény, időtöltéd elmenni és válogatni a baba cuccok között. Nézelődni, vásárolni sok szép dolgot. ;)
2019. dec. 16. 18:59
 9/36 anonim ***** válasza:
78%
Hát ha mellette van egy nagy milka csoki, vagy bármi apróság, ami nekem/részemre van, örülnék neki. 😉
2019. dec. 16. 19:00
 10/36 anonim ***** válasza:
76%

Mindenki más.

Valaki szerint nem ajándék a pénz vagy az utalvány, valaki meg annak örül jobban.

Van aki örül ha a baba kap, van aki nem.

Én mióta babát várok jobban örülök ha a pici kap valamit mint én.

Egyedül talán a páromtól jó hogy kapok magamnak is valamit, a többi rokontól jobban örülök ha a pici kap. És ebben az esetben meg főleg jobb az utalvány mert legalább nem a harmincadik nem praktikus bodyt kapjuk.

2019. dec. 16. 19:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!