5 hónapos terhesen örülnél, ha karácsonyra bababoltba kapnál kupont?
Na végre valaki örül annak, hogy gyereke lesz és nem csak magára gondol. Vagyis a korábbi ilyen jellegű kérdések alatt mindenki csak magára gondolt🤣
Nem örülnék! Attól, hogy gyerekem lesz nem szűnök meg létezni, én is ugyanaz az ember maradok!
Örültem a babának, meg a terhességnek, természetesen!!! De egy bababolt utalvány nem nekem ajándék, hanem a babának. Márpedig ha valaki engem akar megajándékozni, akkor nekem vegyen ajándékot.
Onnantól, hogy a baba megszületik, a legtöbb szülő úgyis háttérbe helyezi magát. Én is inkább a gyereknek veszek valamit, mint magamnak! Elmegyek vásárolni, hogy veszek magamnak egy nadrágot, tuti, hogy semmit nem veszek, mert a lányomnak találok 10 dolgot🤷🏼♀️
Vagy ha már megszületett a baba, akkor is anyuka minden szülinapra meg karácsonyra babás/gyerekes dolgot kap?
Amit az 5-ös ír, az meg teljesen más.
Ha kaptam valami babás dolgot, “babaváró ajándék” címszóval, annak természetesen nagyon örültem. Én is kaptam a vendégeimtől az utolsó munkahetemen.
Mindenki más.
Valaki szerint nem ajándék a pénz vagy az utalvány, valaki meg annak örül jobban.
Van aki örül ha a baba kap, van aki nem.
Én mióta babát várok jobban örülök ha a pici kap valamit mint én.
Egyedül talán a páromtól jó hogy kapok magamnak is valamit, a többi rokontól jobban örülök ha a pici kap. És ebben az esetben meg főleg jobb az utalvány mert legalább nem a harmincadik nem praktikus bodyt kapjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!