Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 hónapos terhesen örülnél,...

5 hónapos terhesen örülnél, ha karácsonyra bababoltba kapnál kupont?

Figyelt kérdés
Vagy jobban örülnél valaminek, ami kimondottan neked szól, nem a babának?

2019. dec. 16. 18:33
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
35%
Az már egy szint, hogy valaki már féltékeny a saját gyerekére, hogy a baba kap ajándékot nem pedig ő, pedig meg se született...gyerekek, felnőtt emberek vagytok, anyukák. Ideje felnőni.
2019. dec. 16. 23:12
 22/36 anonim ***** válasza:
71%

Termeszetesen orulnek :)

Attol,hogy bababoltba szol a kupon,attol meg maga az ajandekozott en vagyok! Fel lehet ezt fogni ugyis,hogy kapsz egy 20ezres kupont a boltba,akkor azt a 20ast amit a babara koltottel volna,azt elverheted magadra,mert bejott az az osszeg kupon formajaban.

En egyebkent nagyon szeretek babas cuccokat kapni. Valoban nagy segitseg!!! Meg jo erzes,hogy tudjak,hogy eppen mire van szukseg.

2019. dec. 17. 00:43
 23/36 anonim ***** válasza:
37%
Hát, akkor lényegében a baba kap, és olyan dolgokat, amiket eleve megkapna, mert eleve szüksége lenne rá. De plusz meg, ha amúgy meg van már mindene véve , akkor pl mire mennék egy kuponnal? Sőt, pl lehet, hogy azok a termékek, ahova az a kupon szól, nekem nem is tetszenének. Szóval én asszem lehet, másnak jobban örülnék, de talán amúgy ennek is,de másnak sztem inkább jobban. Viszont ugye a gyerekemnek is szeretnék adni, mert az ember a legjobbat akarja a gyerekének, és ha ingyen az ölembe hullik egy kupon, amiből tudhatnék venni ilyen jóóó sok-csomó babakelengyéket, akkor viszont szal az is jó lehet. Szóval valamennyire biztosan örülnék, mást meg pl, ilyen tárgyi dolgokkal szal engem pl nem tudnál meglepni már, meg megörvendeztetni annyira, ahogy szeretnél, szóval lehet, hogy fordított esetben pl én se tudnék jobbat kitalálni egy várandós anyukának. Hogy mit adnék ajándékba. Ha mondjuk te lennél pl egy várandós anyuka, és azon morfondíroznék, hogy neked mit adjak. Habár, arra gondolok, hogy én igazából így talán ki is hagynám a Karácsonyt, ha nekem nem nagyon lehet már örömet okozni tárgyi dolgokkal, hanem mondjuk pl élményekkel lehet pl talán; kinek vidámpark, kinek külföldi wellness luxushétvége, kinek síelés, kinek előbb eszmbe volt mégegy, de mire odajutottam, hogy leírtam volna, mert írtam a többit, addigra elfelejtettem. Szal nekem pl úgy lenne, hogy csak a gyerekeimnek tartanám a Karácsonyt,ha már lennének. A gyerekeim mindig kapnának ajándékot, a felnőttek pl sosem. A gyerekeknek még azért hadd legyen meg az a varázsa. Én ledumálnám mindenkivel, hogy nem kell ez, ők se vegyenek nekem semmit. De ha pl hoznak, azt ne Karácsony alkalmából tegyék, hanem csakúgy. Mert ránk -gondoltak. Gyerekeknek esetleg hozhatnak, vagy pl ha nekem/páromnak valami kis édességet, azt elfogadom. Mondjuk ha mást is , és tényleg miránk gondoltak nagyon jó szívvel , és nem érdekből és nem fáradság volt elhozni, és örömmel adják, akkor még azért azt is elfogadnám; max, ha nem kellett volna, akkor megjegyzem kedvesen, hogy amúgy "nem kellett volna." :):)
2019. dec. 17. 00:53
 24/36 anonim ***** válasza:
31%

Igen! Sztem kedves dolog, hisz 5 hónapos terhesen amúgy sem pörög máson egy terhes anyuka agya, csak h mit kell még venni, mire van szükség, mi lehet hasznos.

Sztem klassz ajándék.

Miert mit kellene? Ruhakupont? Mikor kb fél-1 evig nem olyan a mereted, mint szeretnéd? Vagy parfümöt? Amit épeszü anyuka nem használ, míg a baba pici?

Én nagyon örülnék..

2019. dec. 17. 08:39
 25/36 anonim ***** válasza:
77%

"féltékeny a saját gyerekére, hogy a baba kap ajándékot nem pedig ő, pedig meg se született..."

Te jó ég! Köze sincs a féltékenységhez. 😂

Egyébként egy utalvány nem ajándék, mert azzal még "nekem kell dolgoznom". Elmenni, megvenni, hogy el tudjam mondani az "ajándékozónak", hogy mit kapott "tőle" a gyerek.

Szerencsére nálunk nem divat. Meg az erőn felüli ajándékozás sem.

Ha nem jut eszébe valami apróság, ami örömet okozhat, csak a gyerek jut eszébe (micsoda fantáziátlanság), akkor nem kell erőltetni. ;)

2019. dec. 17. 09:26
 26/36 A kérdező kommentje:

5 hónapos terhesen még messze nem vettek meg mindent a babának, sőt gyakorlatilag még semmit. És mivel nagyon sokba kerül megvenni az összes babacuccot, szerintem segítség nekik, ha kapnak ilyen kupont. Legalábbis nekem biztos az lenne. És az tényleg röhej, hogy sok nő inkább magának akarna ajándékot, mint a babájának😂Anyaságból jeles. Én soha nem vártam el senkitől ajándékot, ami nekem kell, azért megdolgozok, ezen felül bárminek tudok örülni.

2019. dec. 17. 10:50
 27/36 A kérdező kommentje:

“Egyébként egy utalvány nem ajándék, mert azzal még "nekem kell dolgoznom". Elmenni, megvenni”

Jaj te szegény, borzalmas lehet, mikor kapsz pénzt és fel kell emelned a valagad, hogy elkölthesd. Egyenesen sajnállak. Sokkal jobb lenne, ha egyből megkapnád a ruhát, ami után meg rinyálsz, hogy nem tetszik. Az ilyen embereknek, mint te, semmi nem jó😀

2019. dec. 17. 10:54
 28/36 anonim ***** válasza:
45%
Kérdező, egyetértünk. Álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen válaszok születnek. Elképesztő.
2019. dec. 17. 10:59
 29/36 anonim ***** válasza:
100%
A sógornőm bevallotta nekem, hogy neki rosszul esett, amikor tavaly karácsonyra, mikor 7 hónapos terhes volt, a férjének vettek a rokonok könyvet meg lemezt, őneki meg külön nem, ő Brendon utalványt kapott. Nem azért esett neki rosszul, mert féltékeny a saját gyerekére, nem tudom, ezt a hülyeséget ki találta ki, csak ennek az az üzenete volt számára, hogy ő nem fontos a családnak már, csak a baba, de a férje azért mint külön ember továbbra is ugyanolyan fontos. Egy kismama is szeret olvasni, szereti a csokit, a puha zoknit, köntöst. Én ha vennék a kismamának ajándékot, akkor a bababoltos utalvány mellett valami apróságot is adnék, ami csak az övé, plusz én ügyelnék arra, hogy ha a kismama babacuccot kap, akkor a kispapa is azt kapjon.
2019. dec. 17. 11:54
 30/36 anonim ***** válasza:
100%

Örülök a baba cuccoknak, de én is ember vagyok, nő, a férjem is kap ajándékot amit ő használhat, szívem mélyén a nekem szánt ajándéknak jobban örülök. Pl a munkahelyemen jól csinálták a szülinapomat. Kaptam egy baba ruhát, 1 parfümöt (zarás, nagyon olcsó, de baromi jó illataik vannak) és egy shea vaj krémszettet, mert sokat panaszkodtam a száraz bőrömre. Nem költöttek sokat, de mégis nőies ajándékokat kaptam és egyben a babára is gondoltak.

Én kijelentem, igen vagyok annyira önző, hogy külön embernek tekintsem magam, külön igényekkel és örömökkel. Szeretem és várom a babánk, meg is veszünk mindent amit kell, de mikor jön a szülinapom az az én napom, nem az övé. Karácsonyra nem bánom annyira a babás termékeket, bár örülnék egy szép könyvnek, igen.

Szerintem a legjobb a köztes megoldás. Kisebb ajándék a babának, kisebb az anyának. Pl. ha szántál volna 10 ezret az utalványra, akkor inkább 7000 bababoltos utalvány 3000 könyvesboltos (ha szeret olvasni). Mindenki örül, te se költesz többet, semiben sincs rosszérzés.

2019. dec. 17. 14:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!